Pokiaľ si chcete kúpiť extrémne kompaktný dron, ktorý dokáže vzlietnuť z vašej dlane a dokonca sa dá používať aj bez diaľkového ovládača, ste na správnom mieste. Úplne nový DJI Neo ponúka obe tieto funkcie a navyše s ním natočíte aj veľmi kvalitné a stabilizované 4K video (3856 × 2176 px). Predáva sa za extrémne výhodnú cenu.

DJI Neo má hmotnosť iba 135 gramov a jeho rozmery sú: 4,85 × 13 × 15,7 cm (V׊×D). Obrovskou výhodou je možnosť sledovania ľudí za pomoci umelej inteligencie, vďaka čomu dron nemusí nikto ovládať. Zariadenie dostalo do vienka aj špeciálne ochranné oblúky, ktoré mu ochránia vrtule v prípade nehody a dlhú výdrž batérie, ktorá ponúka až 18 minút letu. DJI Neo tiež odolá vetru až na úrovni 4.

Čo však cena? Pri dronoch, najmä tých od DJI sme si už tak nejak zvykli, že nie sú práve najlacnejšie. Tieto zariadenia sa predávajú za stovky eur, čo pochopiteľne nie je ideálne pre každého zákazníka. DJI Neo je však v tomto smere iný. Po kliknutí na tento odkaz ho môžete získať len za 199 € s DPH, vďaka čomu si ho môže dovoliť skutočne každý.

Maximálne rozlíšenie fotografií z DJI Neo je 12 Mpx. Zariadenie tiež podporuje funkcie QuickShots, ktoré pozostávajú zo šiestich inteligentných režimov natáčania pre dynamické uhly a vylepšené kreatívne zábery. Rovnako ho môžete ovládať viacerými spôsobmi. Reaguje na hlasové povely, do 50 metrov viete kontrolovať jeho let cez aplikáciu DJI Fly a pokiaľ použijete ovládač (nie je súčasťou balenia), dostanete sa až na 10 kilometrov.

Medzi ďalšie benefity patrí určite aj prítomnosť 22 GB interného úložiska, na ktoré si viete vložiť až 40 minút 4K videa pri 30 FPS. Nepotrebujete teda kupovať pamäťovú kartu (dron ich ani nepodporuje). Zariadenie sa veľmi jednoducho používa a ponúka skvelú hodnotu za veľmi nízku cenu. Veď ho dnes viete kúpiť po kliknutí na tento odkaz len za 199 € s DPH a to je na dron s takouto výbavou výborná cena.

Hľadáte nové Apple zariadenie? Skontrolujte náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple produkty. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Nový iPad Air je tu. Má 13" displej a procesor M2 s extrémnym výkonom
Môže ťa zaujímať
- Reklama -