iPhone je fantastický smartfón no čas od času je dobré pozrieť sa aj na to, čo dokáže konkurencia. Pekným príkladom je Samsung Galaxy A35 s podporou 5G, ktorý sa dá teraz kúpiť za extrémne výhodnú cenu. Napriek tomu, že je veľmi lacný, jeho hardvér vás pravdepodobne prekvapí.

Samsung Galaxy A35 sa spolieha na 6,6″ AMOLED displej s vysokým rozlíšením 2340 × 1080 pixelov a tiež podporuje 120 Hz obnovovaciu frekvenciu (toto nemá ani 4x drahší iPhone 16). Zariadenie má tiež výkonný procesor Exynos 1380, disponuje 6 GB RAM a tiež 128 GB interným úložiskom. Najlepšia je na ňom ale jeho cena.

Tento smartfón môžeme považovať za cenovo dostupné riešenie pre stredne náročných zákazníkov. Napriek slušnej výbave sa totiž predáva extrémne lacno. V čase uvedenia na trh stál Samsung Galaxy A35 len 379 €, čo je podstatne menej, než za koľko sa predával oveľa horšie vybavený iPhone SE 3. Dnes však zariadenie kúpite po kliknutí na tento odkaz len za 237 € s DPH, vďaka čomu ešte príjemne ušetríte.

Samsung A35
Zdroj: Samsung

Samsung Galaxy A35 vás pri tom nesklame ani fotoaparátmi. V zadnej časti nájdete 50 Mpx hlavný snímač s clonou f/1.8, 8 Mpx širokouhlý snímač a tiež 5 Mpx makro objektív. Predná kamera má rozlíšenie 13 Mpx. Samsung Galaxy A35 má aj optickú stabilizáciu obrazu a natočí 4K video pri 30 FPS.

Čerešničkou na torte je potom prítomnosť 25 W rýchleho nabíjania a obrovského 5 000 mAh akumulátora s perfektnou výdržou na jedno nabitie. Telefón je okrem iného aj odolný voči vode v rámci normy IP67 a má aj snímač odtlačkov prstov. Ak sa vám teda Samsung Galaxy A35 páči, po kliknutí na tento odkaz môže byť váš už za 237 €. Tak na čo ešte čakáte?

Samsung A35
Zdroj: Samsung

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Sympatický JBL Flip 6 kúpite po zľave veľmi výhodne. Oplatí sa aj starší JBL Flip 5
Môže ťa zaujímať
- Reklama -