Kvalitné inteligentné hodinky dnes vyrába množstvo výrobcov. Dnes sa pozrieme na zariadenie, ktoré sa z hľadiska ceny a výbavy mimoriadne oplatí. Amazfit Balance ponúkajú špičkové senzory aj moderný dizajn. Po kliknutí na tento odkaz sa dajú kúpiť veľmi lacno. Ide o konkurenta pre Apple Watch.

Hodinky disponujú 1,5″ AMOLED displejom s vysokým rozlíšením 480 x 480 pixelov. Nechýba ani funkcia Always-on či možnosť meniť ciferníky. Čo sa týka senzorovej výbavy, Amazfit Balance vám zmerajú tep aj hladinu kyslíka v krvi (oxymeter), no majú aj krokomer, sledovanie spánku a dvojpásmové GPS. To sa hodí pri behaní alebo inom type športu. Okrem iného majú Amazfit Balance aj NFC čip pre platby prostredníctvom Zepp Pay a spárujete ich s operačným systémom Android aj iOS.

Pokiaľ sa pozrieme na cenu, zistíme, že tento produkt vlastne vôbec nie je drahý. Výrobca si za Amazfit Balance štandardne pýtal 250 €, avšak po kliknutí na tento odkaz sa dajú hodinky získať už za 210 €. Na nákupe príjemne ušetríte a zaplatíte v podstate len polovicu toho, než čo by vás stáli konkurenčné Apple Watch Series 10. Ak chcete niečo cenovo dostupné, no slušnejšie vybavené, nez základné Apple Watch SE 2, pravdepodobne ide o jednu z najlepších možností na trhu.

Zdroj: YouTube / Tech4All / Tech Singh (snímka obrazovky + úprava redakcie)

Amazfit Balance sú odolné voči vode v rámci normy 50 M (5 ATM) a poteší aj kvalitné spracovanie, ktoré počíta s prémiovo pôsobiacim hliníkovým rámom. Zariadenie vám dá k dispozícii množstvo tréningových režimov, medzi ktorými nájdete behanie, bicyklovanie, plávanie a podobne. Každý si tu nájde to svoje. Obrovskou výhodou je potom fakt, že Amazfit Balance sokážu odsledovať aj váš stres či spôsob, akým dýchate.

No a ako sa hovorí, to najlepšie nakoniec. Amazfit Balance vynikajú nie len dizajnom či dobrou výbavou, ale aj fantastickou výdržou batérie na jedno nabitie. Napriek ich drobným rozmerom a relatívne malému akumulátoru vydržia naozaj veľa. Výrobca hovorí o 2 týždňoch na jedno nabitie, no v praxi je to skôr veľmi slušných 5 až 7 dní. Tak či onak, na toto sa aktuálne nechytajú žiadne Apple Watch, aj keď sú výrazne drahšie. Ak sa vám teda Amazfit Balance zdajú sympatické a chcete si ich vyskúšať, po kliknutí na tento odkaz môžu byť vaše už za 210 €. Tak na čo ešte čakáte?

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  iPhone 15 Pro sa odhaľuje na veľmi presných renderoch. Takto bude vyzerať
Môže ťa zaujímať
- Reklama -