Pokiaľ si chcete zaobstarať moderný tablet s kvalitným displejom, výkonným procesorom, dlhou výdržou batérie a moderným dizajnom, iPad 10. generácie splní všetky vaše požiadavky. Tento model sa dá aktuálne kúpiť za veľmi nízku cenu a ponúkne vám veľa hodnoty na niekoľko dlhých rokov dopredu.

iPad 10 disponuje veľkým 10,9″ Retina displejom s rozlíšením 2360 × 1640 pixelov. Keďže je navrhnutý na princípe edge-to-edge, nenájdete na ňom žiadny Home Button. Snímač odtlačkov prstov Touch ID sa premiestnil do uzamykacieho tlačidla. iPad 10 je vyrobený z hliníka, má hmotnosť iba 477 gramov a hrúbku 7 milimetrov. V jeho vnútri nájdete stále dostatočne výkonný čip A14 Bionic, ktorý je ideálny aj na náročnejšie úlohy či aplikácie a ponúkne dlhoročnú podporu operačného systému iPadOS.

No a ako sa vyvíja cena tohto obľúbeného tabletu? Musíme pozitívne skonštatovať, že veľmi dobre. V čase uvedenia na trh to Apple trochu prestrelil, keď ho predával za 579 €. Dnes ho ale po kliknutí na tento odkaz kúpite už za 384,9 € s DPH, čo je z nášho pohľadu veľmi férová ponuka.

iPad 10
Zdroj: YouTube / PengabdiApple (úprava redakcie)

iPad 10 je ideálny nie len na prácu, ale aj na hranie hier, sledovanie videí na YouTube alebo filmov či seriálov na streamovacích službách. Zariadenie sa môže pochváliť solídnym stereo zvukom a poteší aj 12 Mpx fotoaparátom v zadnej časti s podporou 4K videa pri 60 FPS. Kvalitná je navyše aj predná Face Time kamera, čo sa hodí pri online meetingoch. Na pripojenie v tomto tablete už neslúži Lightning konektor, ale modernejšie a univerzálnejšie USB-C.

Napokon ešte jeden dôležitý údaj, ktorým je výdrž batérie na jedno nabitie. iPad 10. generácie vydrží fungovať až 10 hodín bežnej práce, čo je skvelá hodnota, ktorú využijete ako doma, tak aj v práci alebo napríklad v škole. Navyše podporuje možnosť pripojenia klávesnice s trackpadom, vďaka čomu sa z neho stane kompaktná náhrada za notebook. Ak sa vám teda základný iPad 10 páči, po kliknutí na tento odkaz môže byť váš za 384,9 €. Tak čo, využijete túto ponuku aj vy?

Hľadáte nové Apple zariadenie? Skontrolujte náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple produkty. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Do Apple TV+ dorazil nádherný dokumentárny seriál Maličký svet.
Môže ťa zaujímať
- Reklama -