Máte radi hudbu a chcete si ju vychutnať v tej najvyššej kvalite? Nothing Ear (2024) budú v tom prípade pre vás ako stvorené. Tento konkurent pre AirPods Pro 2 dizajnom s uzatvorenou konštrukciou poteší špičkovým zvukom ale aj prémiovými funkciami. Nothing Ear si teraz môžete kúpiť za extrémne výhodnú cenu. Nenechajte si to ujsť.

Slúchadlá Nothing Ear (2024) disponujú 11 m keramickými meničmi, ktoré ponúknu vyvážené výšky, stredy aj basy a podporujú Hi-Res audio či kodeky AAC, SBC, LHDC. Keďže ide o konkurenta pre AirPods Pro 2, nájdete v ňom aj kvalitné ANC (aktívne potláčanie okolitých zvukov) či adaptívny režim. Samozrejmosťou sú silikónové štuple či technológia Bluetooth 5.3, s ktorou svoje Nothing Ear ľahko spárujete s iOS aj Android zariadeniami.

No a koľko stoja? Nothing Ear (2024) sa predávajú za veľmi výhodnú čiastku. Zatiaľ čo v čase uvedenia na trh si za ne výrobca pýtal cca 155 €, dnes je situácia iná. Slúchadlá kúpite po kliknutí na tento odkaz len za 129,9 €, vďaka čomu na ich nákupe ušetríte. Len pre porovnanie, AirPods Pro 2 sa bežne predávajú od 279 € a po zľave ich získate za cca 220 €. Stále sú teda výrazne drahšie.

Nothing Ear 2024
Zdroj: Nothing

Zákazníci sa tiež môžu tešiť na extrémne dlhú výdrž batérie na jedno nabitie. Nothing Ear (2024) zvládnu fungovať až 8,5 hodiny na jedno nabitie a spolu s nabíjacím puzdrom získate dostatok energie na 40,5 hodiny počúvania. Samozrejmosťou je podpora rýchleho nabíjania, ktorú ocenia tí náročnejší zákazníci.

Čerešničkou na torte je nízka hmotnosť. Každé zo slúchadiel váži iba 4,62 gramu, vďaka čomu vás nebude tlačiť ani ťažiť napríklad pri športe. Obrovskou výhodou je aj odolnosť voči vode v rámci štandardu IP54 pre slúchadlá a IP55 pre nabíjacie puzdro. Ak sa vám teda Nothing Ear (2024) zapáčili, po kliknutí na tento odkaz môžu byť vaše len za 129,9 €. Vzhľadom na to, čo všetko za tieto peniaze dostanete je to z nášho pohľadu veľmi výhodná ponuka. Rozhodnutie, ale nechávame na vás.

Hľadáte nové Apple zariadenie? Skontrolujte náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple produkty. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Tesla Cybertruck môže mať v Európe problém. Dôvodom sú bezpečnostné normy.
Môže ťa zaujímať
- Reklama -