Apple sa pred pár rokmi rozhodol vstúpiť do sveta ultra-prémiových inteligentných hodiniek a so svojou stratégiou zožal obrovský úspech. Pokiaľ vás zaujali aktuálne Apple Watch Ultra 2. generácie, teraz si ich môžete kúpiť za výhodnú cenu. Na nákupe príjemne ušetríte.

Apple Watch Ultra 2 sú vyrobené z titánu, majú zafírové sklíčko, spĺňajú vojenskú normu MIL-STD 810H a môžete sa s nimi ponoriť až do hĺbky 40 metrov. Okrem toho majú veľký Always-on OLED displej s vysokým rozlíšením a jasom 3000 nitov. Samozrejmosťou je aj digitálna korunka či akčné tlačidlo. Z hľadiska senzorov sa pri Apple Watch Ultra 2 taktiež nemôžete na nič sťažovať. Hodinky majú snímač srdcového tepu, oxymeter, teplomer či dokonca EKG! Po novom sa navyše naučili detegovať spánkové apnoe.

No a cena? Nebudeme si klamať, Apple Watch Ultra 2 nie sú lacné, no keďže ide o zariadenie, ktoré si kupujete na niekoľko rokov dopredu, dá sa im to odpustiť. Navyše teraz ich viete získať v slušnom cenovom zvýhodnení, takže za ne nezaplatíte plných 899 € tak, ako si pýta priamo Apple. Namiesto toho po kliknutí na tento odkaz hodinky kúpite len za 807 € s DPH, čo je veľmi výhodná ponuka.

Samsung Galaxy Watch Ultra vs Apple Watch Ultra 2
Zdroj: YouTube / 9to5Google (snímka obrazovky)

Obrovskou výhodou Apple Watch Ultra 2 je plno tréningových režimov a tiež veľmi presné GPS s možnosťou mapovej navigácie. Hodinky majú aj NFC na bezkontaktné platby, sirénu, ktorou vám dokážu napríklad v lese privolať pomoc či dokonca podporu pre eSIM, vďaka čomu cez ne môžete telefónovať aj bez pripojeného iPhonu. Na Slovensku to podporuje Telekom aj O2.

Čerešničkou na torte je potom výkonný procesor S9 so 64 GB úložiskom, na ktoré si môžete stiahnuť fotky, hudbu ale hlavne aplikácie z App Store. Presvedčivá je tiež výdrž batérie, ktorá štandardne vydrží až 36 hodín na jedno nabitie a v úspornom režime dokonca 72 hodín na jedno nabitie. Ak sa vám teda Apple Watch Ultra 2 páčia, po kliknutí na tento odkaz môžu byť vaše už za 807 €. Tak na čo ešte čakáte?

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1100 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Apple predáva repasovaný iPhone XS od 699$ (za cenu iPhonu 11).
Môže ťa zaujímať
- Reklama -