Apple v septembri vydal prvú aktualizáciu pre operačný systém macOS Sequoia, ktorú si okamžite nainštalovali milióny používateľov po celom svete. Pokiaľ využívate počítač Mac a chcete byť v maximálnom bezpečí a zároveň sa vyhnúť zbytočným chybám či problémom, mali by ste si nainštalovať aj najnovší update macOS 15.0.1, ktorý ich dokáže vyriešiť.

Jedným z hlavných problémov, ktoré Apple s touto aktualizáciou dokázal opraviť je padanie aplikácie Správy pri odpovedaní na správy so zdieľaným ciferníkom Apple Watch. Stretli sme sa s tým aj na iOS 18 či iPadOS 18. Pre tých, ktorí často komunikujú cez túto aplikáciu, to môže byť zásadná zmena k lepšiemu.

Okrem toho macOS 15.0.1 zlepšuje kompatibilitu so softvérom tretích strán, najmä s bezpečnostnými aplikáciami. To znamená, že váš Mac bude lepšie spolupracovať s rôznymi nástrojmi na ochranu a optimalizáciu systému.

Ako aktualizovať na macOS 15.0.1

Aktualizáciu môžete stiahnuť cez sekciu Aktualizácia softvéru v Systémových nastaveniach. Proces je rýchly a jednoduchý, takže nemusíte strácať čas zložitými krokmi.

Rovnako sa však váš Mac dokáže aktualizovať aj sám úplne automaticky. Najskôr mu to, ale musíte v nastaveniach dovoliť.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  MacOS Big Sur zapríčinil kolaps systémov a serverov Applu.
Môže ťa zaujímať
- Reklama -