Bezdrôtové slúchadlá Sony WH-1000XM5 patria medzi špičku na trhu a hoci sú štandardne predávané za dosť vysokú cenu, dnes na ich nákupe dokážete veľmi slušne ušetriť. Zariadenie je hrdým konkurentom pre AirPods Max, no kvalitou prehrávania aj ANC je možno na ešte vyššej úrovni. Teraz sa dá získať oveľa lacnejšie.

Sony WH-1000XM5 sú vybavené tým najlepším z najlepšieho. Špičkové 30 mm meniče poskytnú perfektný zvuk a vyvážené výšky, stredy aj basy. Slúchadlá majú zároveň podporu pre Hi-Res audio vo vysokej kvalite a potešia aj vysokým komfortom, vďaka mäkkým naušníkom. Nie je to však všetko. Sony WH-1000XM5 dostali do vienka aj čip QN1, ktorý spolupracuje so strojovým učením na tom, aby vám poskytol čo najlepšie ANC (aktívne potláčanie okolitých zvukov). Bez problémov môžeme napísať, že patrí medzi najvychytenejšie na trhu. Sony WH-1000XM5 majú dokonca NFC a moderný Bluetooth 5.2.

Pokiaľ sa pozrieme na cenu týchto špičkových slúchadiel, tá sa neustále vyvíja. V čase uvedenia an trh sa bežne predávali za 399 €, avšak dnes ich po kliknutí na tento odkaz kúpite už za 292,99 €, vďaka čomu krásne ušetríte. AirPods Max sú aj po zľavách stále minimálne o tretinu drahšie a podľa väčšiny nezávislých recenzií nie sú lepšie.

Sony WH-1000XM5
Zdroj: YouTUbe / Karl Conrad

Sony WH-1000XM5 vás navyše prekvapia aj svojou extrémnou výdržou na jedno nabitie. Ak nezapnete ANC, dokážete sa pri počúvaní hudby dostať na neskutočných 40 hodín na jedno nabitie. Ak aktívne potláčanie okolitých zvukov aktivujete, výdrž klesne na stále fantastických 30 hodín, čo je veľmi pozitívna hodnota. Nabíjať tak budete musieť možno 2x týždenne aj pri vyťaženejšom spôsobe nosenia.

Ak teda hľadáte prvotriednu kvalitu za férovú cenu a nechce zbytočne míňať peniaze za značku, Sony WH-1000XM5 sú skvelou voľbou, ktorú nebudete ľutovať. A keďže ich viete po kliknutí na tento odkaz získať len za 292,00 €, ani tu nie je o čom. Výberom určite neurobíte krok vedľa a aj keď Sony WH-1000XM5 nepochádzajú od Apple, je to možno aj výhoda, pretože si skvele rozumejú aj s konkurenčnými platformami. Tak na čo ešte čakáte?

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Mac mini je najlacnejší počítač od Apple. Má extrémny výkon a teraz ho kúpite po zľave za výbornú cenu
Môže ťa zaujímať
- Reklama -