Predplatná herná platforma Apple Arcade prináša fanúšikom nový prírastok do svojho portfólia. Hráči sa môžu tešiť na NBA 2K25 Arcade Edition, ktorá je dostupná na všetkých podporovaných zariadeniach.

Basketbalová pecku si môžete vyskúšať na iPhone, iPade, Macu, Apple TV a dokonca aj na náhlavnej súprave Vision Pro. Jednou z hlavných noviniek v NBA 2K25 Arcade Edition je pridanie vonkajších streetballových ihrísk aj krytých arén, kde môžu hráči vytvárať a prispôsobovať svoje vlastné postavy.

Používatelia majú možnosť upravovať svoje postavy rôznymi doplnkami, ako sú topánky, oblečenie a tetovania, ktoré môžu získať plnením rôznych úloh.

Okrem toho hra ponúka možnosť naverbovať legendy NBA do vlastného streetballového tímu a súťažiť proti hráčom z celého sveta v hodnotených zápasoch PvP. Súboje prebiehajú prostredníctvom Connection Games a hráči majú možnosť vyšplhať sa na vrchol rebríčka Game Center. Touto formou môžu súťažiť s ostatnými hráčmi, ktorých majú v priateľoch.

NBA 2K25
Zdroj: 2K

Ďalšou vychytávkou je úplne nový systém odznakov, ktorý hráčom umožňuje transformovať svoju postavu na NBA legendu. Plnením úloh môžu hráči získavať body za odznaky, ktoré vylepšujú útočné a obranné štatistiky ich postavy.

Apple momentálne ponúka predplatiteľom Apple Arcade neobmedzený prístup k asi 300 hrám pre iPhone, iPad, Mac a Apple TV. V blízkej budúcnosti by sme mali byť svedkami čoraz častejšieho pridávania herného obsahu.

Prečítajte si tiež  Na iPhone mieri aplikácia Xbox. Toto prinesie hráčom

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Môže ťa zaujímať
- Reklama -