Pred niekoľkými dňami sa predplatná herná platforma od Apple rozrástla o nový špičkový titul v podobe NBA 2K25. Okrem basketbalovej pecky sa už čoskoro môžeme tešiť aj na ďalšie nové prídavky. Do Apple Arcade zavíta ďalšia štvorica hier.

Apple oznámil príchod zaujímavých noviniek pre hernú knižnicu, pričom jednou z nich je hra Wheel of Fortune Daily, inšpirovaná populárnou televíznou reláciou. Táto hra, spolu s ďalšími tromi titulmi, sa do Apple Arcade dostane o necelý mesiac.

Apple Arcade sa rozrastie o ďalšie nové hry

Hra Wheel of Fortune Daily, ktorá vznikla pod taktovkou spoločnosti Frosty Pop, prevedie klasickú televíznu zábavu do digitálneho sveta. Dostupná bude pre iPhone, iPad, Mac, Apple TV a dokonca aj pre náhlavnú súpravu Apple Vision Pro. Tento herný titul ponúka denné hádanky, vďaka ktorým si hráči môžu poriadne potrápiť mozog.

Wheel of Fortune Apple Arcade
Zdroj: App Store

Okrem Wheel of Fortune Daily, služba Arcade rozšíri svoj katalóg aj o šialené demolačné derby Drive Ahead! Carcade, klasickú arkádovú ikonu Arkanoid vs Space Invaders+ a kartový titul Texas Hold’em Poker: Pokerist+. Každá z týchto hier prichádza s unikátnym štýlom čo znamená, že predplatitelia služby budú mať z čoho vyberať.

Apple momentálne ponúka predplatiteľom Apple Arcade neobmedzený prístup k približne trov stovkám hier pre iPhone, iPad, Mac a Apple TV. Nedávno Apple začal ponúkať aj herné zážitky pre súpravu Vision Pro, čo znamená, že vybrané tituly si užijeme aj vo virtuálnej a rozšírenej realite. V blízkej budúcnosti by sme mali byť svedkami čoraz častejšieho pridávania herného obsahu.

Prečítajte si tiež  Návod: Ako zapnúť nový herný režim v iOS 18 pre iPhone alebo iPad?

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Môže ťa zaujímať
- Reklama -