Ak vás niekedy napadlo pozrieť sa na druhú stranu, máme pre vás skvelú správu. Vlajková loď smartfónov od spoločnosti Samsung a jeden z najlepších Androidov súčasnosti, Samsung Galaxy S24 Ultra sa predáva za extrémne výhodnú cenu. Je to obrovský konkurent pre iPhone 16 Pro Max s absolútne špičkovým hardvérom. Neuveríte, ako lacno ho viete získať.

Špičkový Samsung Galaxy S24 Ultra ponúka 6,8″ AMOLED displej s rozlíšením až 3120 × 1 440 pixelov a 120 Hz obnovovacou frekvenciou. Nechýba ani funkcia Always-on a na obrazovke sa nachádza odolné Corning Gorilla Armor sklíčko. Model Galaxy S24 Ultra nezaostáva ani v spracovaní. Výrobca použil rám z titánu a odolnosť IP68, takže zariadeniu neublíži ani kontakt s vodou. Procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 má až 12 GB RAM a 256 GB interné úložisko. Koľko však toto všetko stojí?

Potešíme vás, pretože Samsung Galaxy S24 Ultra už vôbec nie je drahý. Hoci sa pri uvedení na trh predával za 1 449 €, dnes ho po kliknutí na tento odkaz získate len za 949,9 € s DPH, vďaka čomu na ňom ušetríte približne tretinu ceny. Len doplníme, že za rovnaké peniaze sa dnes predáva úplne základný iPhone 16, ktorý nemá ani 60 Hz obnovovaciu frekvenciou. Ak si teda potrpíte na výbave, Galaxy S24 Ultra bude pre vás určite lepšia voľba.

Samsung Galaxy S24 Ultra
Zdroj: YouTube / Mrwhosetheboss / Unsplash / Zana Latif (úprava redakcie)

Obrovskou výhodou pri Samsungu Galaxy S24 Ultra je, že už takmer rok podporuje vlastnú umelú inteligenciu. V týchto šľapajách ide síce aj Apple so svojou Apple Intelligence pre iPhone 15 / 16 Pro Max, no na Slovensku a ani nikde inde v EÚ nebude k dispozícii. Z hľadiska zadných fotoaparátov tu nájdete hlavný 200 Mpx snímač, 50 Mpx periskop, širokouhlý 12 Mpx snímač a tiež teleobjektív s rozlíšením 10 Mpx. Samsungu Galaxy S24 Ultra ponúka tiež špičkové 4K video s optickou stabilizáciou obrazu. Ak sa navyše uspokojíte s 30 FPS, natáčať môžete aj do 8K. To žiaden iPhone neponúka.

Za zmienku na záver stojí aj 5 000 mAh akumulátor, podpora 40 W káblového nabíjania či 15W bezdrôtového nabíjania a zo Samsungu Galaxy S24 Ultra môžete nabíjať aj iné zariadenie reverzne pri výkone 7,5 W. Opäť užitčná funkcia, ktorú iPhone nemá. Spomenúť tiež musíme podporu 5G, NFC čip, skenovanie odtlačkov prstov a mnoho ďalších šikovných vychytávok. Ak sa vám teda Samsung Galaxy S24 Ultra páči, po kliknutí na tento odkaz môže byť váš už za 949,9 € s DPH namiesto pôvodných 1 449 €. Ak vám nevadí Android, môže to byť skvelá voľba. Rozhodnutie nechávame na vás.

Prečítajte si tiež  Sony WH-1000XM4 sú TOP slúchadlá za rozumnú cenu. Využite šancu a získajte ich v zľave

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Môže ťa zaujímať
- Reklama -