Pokiaľ radi športujete a chcete sledovať svoje pokroky, mali by ste si zaobstarať aj kvalitný hrudný pás, ktorý vás bude monitorovať a poskytne vám veľmi relevantné dáta. Presne takýmto zariadením je Garmin HRM-Pro Plus. Teraz sa dá získať za veľmi výhodnú cenu a slúžiť vám bude niekoľko dlhých rokov.

Tento hrudný pás je veľmi odolný a vodotesný v rámci normy 50 M (5 ATM), vďaka čomu si ho môžete zobrať aj na plávanie. Samozrejmosťou je akcelerometer sledujúci pohyb a bežeckú techniku a tiež snímač srdcového tepu, ktorý vám dá presné dáta o vašom rytme a tiež pošte spálených kalórií. Garmin HRM-Pro Plus vám skrátka po skončení tréningu poskytne množstvo zaujímavých dát a štatistík.

No a cena? Garmin HRM-Pro Plus sa štandardne predáva za 119 €, avšak dnes ho viete získať po kliknutí na tento odkaz len za 94,9 €. Na jeho nákupe teda krásne ušetríte a získate pri tom zariadenie, ktoré budete pravidelne používať pri všetkách aktivitách veľmi dlhú dobu. Zainvestovať sa v tomto smere určite oplatí. Veď hrudný pás vám vie dať ešte relevantnejšie dáta, ako inteligentné hodinky.

Hrudný pás Garmin HRM-Pro Plus
Zdroj: YouTube / Tricks Tips Fix / Garmin (úprava redakcie)

Z hľadiska výdrže batérie sú na tom Garmin HRM-Pro Plus taktiež veľmi dobre. Zariadenie používa vymeniteľnú gombíkovú batériu CR2032, ktorá vydrží približne trištvrte roka a kúpite ju v bežnom obchode za 2 – 3 €. Toto jednoduché riešenie zabezpečí, že so svojim hrudným pásom nebudete mať ani po rokoch žiadne problémy spojené s nabíjaním či degradáciou vstavaného akumulátora.

Zabudnúť tiež nemôžeme na to, že pás, ktorý využíva Garmin HRM-Pro Plus je vyrobený z komfortného, veľmi mäkkého materiálu, ktorý si viete prispôsobiť presne na svoju hruď vďaka šikovnému sťahovaciemu systému. Samozrejmosťou je konektivita skrz ANT+ a Bluetooth a možnosť spárovať hrudný pás s inteligentnými hodinkami či inými fitness zariadeniami. Ak sa vám teda Garmin HRM-Pro Plus páči, po kliknutí na tento odkaz môže byť váš už za 94,9 €. Tak na čo ešte čakáte?

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Nový iPad Air M2 je teraz v zľave. Využite šancu kým sa dá
Môže ťa zaujímať
- Reklama -