Dobrý telefón nemusí byť drahý a iPhone 13 je toho ideálnym príkladom. Toto zariadenie síce nie je najnovšie, no ponúka moderný a odolný dizajn spojený s výkonným procesorom, dlhou výdržou batérie a po kliknutí na tento odkaz aj veľmi výhodnou cenou. Na nákupe krásne ušetríte a svoju voľbu neoľutujete.

Tento model je vyrobený z hliníka, ponúka vodeodolnosť IP68 a displej chráni špeciálna úprava Ceramic Shield. Uhlopriečka dosahuje 6,1″ a ide o špičkovú OLED technológiu. Za zmienku stojí prítomnosť Face ID s menším výrezom, vďaka čomu je tento telefón aj veľmi dobre zabezpečený. O výkon sa stará stále dostatočne výkonný čip A15 Bionic, ktorý je vyrábaný 5 nm procesom. Ešte veľmi dlho bude podporovať najnovšie verzie iOS a zároveň sa nemusíte obávať, že by vám s ním iPhone 13 sekal alebo mal akékoľvek iné problémy.

No a cena? V čase uvedenia na trh sa iPhone 13 predával za 899 € v základnej 128 GB verzii. Dnes je však situácia iná a toto zariadenie v priebehu času zlacnelo. Po kliknutí na tento odkaz ho kúpite len za 542 €, vďaka čomu veľmi príjemne ušetríte. Aktuálne ide asi o ten najdostupnejší model v pomere cena / výkon / protihodnota.

Zdroj: YouTube / 91Tech / Ho Young Won (úprava redakcie)

iPhone 13 má aj dva kvalitné 12 Mpx fotoaparáty (širokouhlý a ultraširokouhlý). Takisto má stabilizáciu senzorov Sensor-Shift a ponúka 4K video pri 60 FPS. Okrem toho na tomto modeli oceníte portrétny režim, nočný režim či filmový režim. Samozrejmosťou sú spomalené zábery pri 1080p a 240 FPS. Kvalitná je tiež predná kamera, ktorú oceníte na selfie zábery aj FaceTime hovory.

V neposlednom rade musíme spomenúť, že tento model má výbornú celodennú výdrž batérie. Takisto podporuje rýchle káblové či bezdrôtové MagSafe alebo Qi2 nabíjanie. Pokiaľ vás teda iPhone 13 zaujal, po kliknutí na tento odkaz môže byť váš už za 542 €. Tak na čo ešte čakáte?

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  iPhone SE 3. generácie príde v roku 2021. Predstavenie sa však posúva.
Môže ťa zaujímať
- Reklama -