Ak hľadáte špičkový tablet od Apple, ktorý nepatrí na začiatok ponuky, no takisto nie je určený pre najnáročnejších profesionálov, máme pre vás dobré správy. iPad Air M2 si teraz môžete kúpiť za veľmi výhodnú cenu. Ponúkne prémiový dizajn, počítačový výkon a geniálny operačný systém iPadOS so širokými možnosťami ovládania.

Ako už viete, pod kapotou tabletu sa nachádza výkonný ARM čip M2 vyrábaný 5 nm procesom a s osemjadrovou CPU a deväťjadrovou GPU. Tablet má tiež 8 GB RAM a na rozdiel od predchodcu, ktorý sa predával za podobnú cenu ponúka 128 GB základné úložisko (a nie 64 GB). Zákazníci sa samozrejme môžu tešiť na 11″ Retina displej s vysokým rozlíšením, horizontálne umiestnenú prednú kameru či čítačou odtlačkov prstov Touch ID v zamykacom tlačidle. Čo však cena?

V čase uvedenia na trh, ku ktorému došlo len približne pred pol rokom stál iPad Air M2 699 € s DPH. Pokiaľ však máte o tento tablet záujem a zároveň chcete čo to ušetriť, po kliknutí na tento odkaz ho môžete získať za 635 € s DPH u autorizovaného predajcu Apple. Iste, nie je to žiadne extrémne cenové zvýhodnenie, no pri produkte, ktorý sa do zliav skoro vôbec nedostáva ide o veľmi dobrú ponuku, ktorú by bola škoda nevyužiť. Navyše je jasné, že platiť bude len niekoľko dní.

iPad Air M2
Zdroj: YouTube / Karl Conrad (úprava redakcie)

Čo sa potom týka ďalšej výbavy, iPad Air má síce veľmi tenké telo len na úrovni 6,1 mm, no aj tak doň Apple dokázal zmestiť kvalitné stereo reproduktory či veľkú batériu s 10 hodinovou výdržou batérie na jedno nabitie. To potom prebieha cez štandard USB-C. Okrem toho má iPad Air M2 aj možnosť pripojenia klávesnice s trackpadom, vďaka čomu si ho viete premeniť na dotykovú alternatívu za MacBook. Samozrejme však iPadOS stále nedokáže plne nahradiť macOS. Príjemným bonusom ale môže byť Apple Pencil Pro.

Apple tiež do svojho tabletu strednej triedy zakomponoval štandard Wi-Fi 6E, čo zabezpečí rýchle a stabilné pripojenie na internet a samozrejme plno ďalších vychytávok, ktoré budete objavovať počas každodenného používania. Ak sa vám teda iPad Air M2 páči, teraz máte skvelú šancu na jeho nákup. Po kliknutí na tento odkaz môže byť váš za 635 € s DPH. Tak na čo ešte čakáte?

Hľadáte nové Apple zariadenie? Skontrolujte náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1100 inzerátov na rôzne Apple produkty. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Google je vyšetrované Európskou úniou.
Môže ťa zaujímať
- Reklama -