Niekedy sa skrátka stane, že systém úplne zlyhá a skolabuje. V takomto prípade sa dá robiť iba jedno. Čakať. Pokiaľ si mal dnes alebo všera problémy s pripojením sa k niektorej zo služieb, ktorú Apple ponúka, ide len o technickú chybu a Apple už pracuje na jej vyriešení. 

Výpadok služieb

Včera o 19:52 začali hlásiť uživatelia po celom svete problémy s pripojením sa k niektorým zo služieb, ktoré ma Apple v ponuke. Medzi tieto služby patrí napríklad App Store, Apple Musix, iTunes a podobne. Pokiaľ si nevedel, čo sa deje a či si omylom nezapol nejaké nastavenie znemožňujúce pripojenie, nemusíš sa báť. Problém je na strane jablkovej spoločnosti, ktorá ho už vo veľkom rieši. Na druhú stranu ale netreba hovoriť o úplne všetkých používateľoch.

Dôvod je taký, že napríklad nás v redakcií nič podobne nezasiahlo a to všetci používame Apple Music či AppStore prakticky stále. Sami sme sa ale stretli s dvoma prípadmi, kde bol s týmto problém. Ak máš teda niečo podobné aj ty a nedá sa ti pripojiť, nemusíš sa báť. Čoskoro všetko pôjde tak ako pred tým. Je to len dočasný problém. Týka sa prakticky všetkých služieb, ktoré Apple ponúka. Rádovo ide o: App Store, Apple Music, iTunes in the Cloud, iTunes Store, iTunes U, Mac App Store, Volume Purchase Program.

Programy - svetapple.sk

Prečítajte si tiež  Ľudia nechcú Android a kupujú si iPhone. Apple zaznamenáva úspešný trend
Môže ťa zaujímať
- Reklama -
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.