Doba sa posúva veľmi rýchlo smerom dopredu. Kedysi sme na načítanie stránky čakali desiatky sekúnd, dnes sa technici predbiehajú v tom, kto to dokáže skôr vrámci sekundy. iPhone príde v roku 2020 s podporou 5G.

3iPhone príde v roku 2020 s podporou 5G pre všetky 3 modely

iPhone XR 2 na mimoriadne realistických záberoch. - svetapple.sk
Aj nástupca iPhonu XR v roku 2020 bude mať 5G – svetapple.sk

Vyzerá to tak, že Apple na budúci rok pri svojich iPhonoch šetriť nebude. Do svojich smartfónov chce implementovať 5G modem už v 2020-tom a pozor nie je to žiadna fáma. Navyše sa nemá jednať len o high-end modely nahrádzajúce iPhone XS či iPhone XS Max ale aj „priemerné“ zariadenie akým je nástupca iPhonu XR.

Túto správu potvrdil renomovaný analytik Ming-Chi Kuo. Ten verí, že Apple tento krok učiní aj preto aby mohol byť iPhone lepšou konkurenciou pre jednoduchšie a lacnejšie Andoridy, ktoré v roku 2020 tak isto prinesú podporu 5G. Práve táto podpora by mohla byť kľúčová na Ázijskom trhom.

Späť
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.