Určite sa zhodneme na tom, že tento obal nie je tým najkrajším, aké si môžete na trhu zohnať. Používatelia ho napriek tomu nakupujú vo veľkom a evidentne nikomu nie príliš atraktívny vzhľad nevadí. Jedná sa o produkt, ktorý mohol mať technické problémy. Práve preto Apple spustilo výmenný program pre Smart Battery Case.

Výmenný program pre Smart Battery Case

Rozumieme tomu, prečo si niekto kúpi Smart Battery Case. Nejde tu o vizuálnu stránku tohto obalu. Tá naozaj nie je príliš atraktívna. Pokiaľ však niekto potrebuje byť stále na telefóne, v podstate ani nemá na výber. iPhone (predovšetkým v minulosti) nikdy neexceloval s výdržou batérie. Hoci sa to s iPhone 11 a 11 Pro/ 11 Pro Max výrazne zlepšilo, Predtým to bol obrovský problém. Ľudia hľadali alternatívne riešenia. Veľa používateľov siahalo po power bankách. Tie boli pomerne dostupné a účinné.

Ich používanie by sme mohli ale označiť za trochu nepohodlné. Predsa len musíte so sebou nosiť ďalšie zariadenie navyše. Nabíjacie kryty prišli na trh ako rozumnejšia alternatíva (aj keď s nižšou kapacitou). Tohto segmentu sa nakoniec chytila aj spoločnosť Apple, ktorá ešte dávno vydala Smart Battery Case.

Ten bol určený používateľom, ktorým klasická výdrž iPhonu nestačila. No a hoci je toto príslušenstvo dosť úspešné, evidentne sa ani takýto výrobok neušiel bez problémov vo výrobe. Najnovšie jablková spoločnosť priznala, že niektoré kryty môžu mať problémy s nabíjaním. Bude ich preto zadarmo vymieňať.

Nový výmenný program sa ale netýka každého Smart Battery Case. Môžete ho využiť len v tom prípade, že je vaše púzdro určené pre modely:

  • iPhone XR
  • iPhone XS
  • iPhone XS Max

Navyše aj tak musí ísť len o obaly, ktoré boli vyrobené v období od januára 2019 do októbra 2019. Podľa Cupertínskeho giganta nejde o nič, čo by ohrozovalo bezpečnosť používania. Jedná sa len o tom, že niektoré z týchto puzdier sa nemusia nabíjať. To je pri nabíjacom púzdre predsa len „trochu“ problém…

Pokiaľ máte jeden zo Smart Battery Case obalov a odsledovali ste podobné problémy, určite ho dajte na reklamáciu. Servisné stredisko ešte obal preskúma, či sa výmenný program týka aj vás. Pokiaľ áno, dostanete ako náhradu druhý, úplne nový kus. To je ponuka, ktorá sa podľa nás celkom oplatí…

Smart Battery Case
Apple spustilo výmenný program pre Smart Battery Case. – svetapple.sk
Prečítajte si tiež  Toto je rok, od ktorého musí mať každý iPhone vymeniteľnú batériu. Ide o nezmyselný návrh zo strany EÚ
Môže ťa zaujímať
- Reklama -
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.