Jeden z najznámejších českých technologických youtuberov, ktorý sa zaoberá predovšetkým spoločnosťou Apple vydal video, v ktorom bližšie špecifikuje svoj názor na aktuálnu situáciu ohľadom koronavírusu, COVID-19.

Pozrite si video od Petra Máru, kde rozoberá „koronakrízu“.

Koronavírus prišiel naozaj nečakane a situácia nás mnohých dostala do veľmi nepríjemného rozhodovania sa, čo bude ďalej. Celkom zaujímavé, až 35 minútové video dnes vydal Petr Mára, ktorý sa rozhodol odpovedať na otázky svojich fanúšikov. Tento mimoriadny stav sa týka každého z nás a koronakríza bude mať katastrofálne následky na ekonomiku celého sveta.

Na druhej strane možno ale netreba čakať na to čo bude, ale začať rozmýšľať nad tým, ako pokračovať a čo by sme mohli urobiť. V príspevku od Petra uvidíte množstvo naozaj zaujímavých pohľadov a myšlienok, ktorými by ste sa mohli inšpirovať. To ako bude vyzerať naša budúcnosť je naozaj iba v našich rukách a okamžite by sme na tom mali začať pracovať!

Prečítajte si tiež  5 pozadí od SvetApple.sk pre iPhone a iPad |24.04.2016|
Môže ťa zaujímať
- Reklama -
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.