Mnohí ľudia radi spomínajú na časy, kedy boli v móde menšie zariadenia typu iPhone 4S alebo iPhone SE. Dnes už máme na výber najmenej 4,7″ obrazovku. Pokiaľ by ste ale chceli naozaj malý „iPhone“, youtuber EverythingApplePro vám ho rád ukáže.

Chcete malý iPhone? Tento je doslova miniatúrny!

Samozrejme, že toto zariadenie nie je úplne iPhone, v pravom slova zmysle. Je to len jeho atrapa, ktorá beží na operačom systéme Android. Napriek tomu sa však pri ňom výrobca evidentne natrápil, a samotnú tému systému prispôsobil tak, aby vyzerala ako iOS. Zariadenie je maličké a imituje iPhone X alebo iPhone XS.

Napriek svojim rozmerom, ponúka relatívne slušnú plynulosť, čo nás milo prekvapilo. Samozrejme, že teraz nemyslíme náročné hry, pri ktorých je FPS skutočne žalostné. Hovoríme skôr o všetkých prechodoch a aplikáciach, ktoré fungujú celkom obstojne. Zariadenie poskytuje používateľovi aj fotoaparát, ktorý má rozlíšenie 5 Mpx a tiež Selfie kameru. O kvalite fotografii radšej pomlčíme. V princípe sa však s „malým iPhonom“ fotiť dá.

Hoci je len veľmi malá pravdepodobnosť, že by mal niekto z vás o podobný produkt záujem, je to aspoň pekná ukážka toho, aké malé smartfóny sa dajú v dnešnej dobe vyrobiť. Samozrejme, že dizajn nie je nič moc, nakoľko hrúbka telefónu je neporovnateľne väčšia, ako pri iPhone. Tak isto na ňom asi nebudete chcieť písať dlhé texty. Ak ale niekto potrebuje naozaj miniatúrny „iPhone“, nech sa páči.

Prečítajte si tiež  Šéf Apple Tim Cook prezradil, či sa už chystá na dôchodok: O nástupcovi má vraj jasné predstavy
Môže ťa zaujímať
- Reklama -
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.