Pokiaľ používate jeden e-mail dlhé roky, je normálne, že sa v ňom nachádza obrovské množstvo neprečítaných správ. Nejedná sa len o vašu komunikáciu. Ráta sa sem každá reklamná ponuka, akcia, informačný mail atď, ktorý sa vám uložil v schránke. iPhone v rámci aplikácie Mail veľmi rád každú takúto správu spočíta a na domovskej ploche ukazuje šialené čísla. V dnešnom návode vám ukážeme, ako sa ich jednoducho zbavíte.

Tisíce e-mailov na domovskej obrazovke v iOS

Je úplne bežné, že jeden používateľ spravuje dva či dokonca tri e-mailové účty (takže v nich má aj množstvo správ). Niekedy však stačí aj jeden, ktorý je starší a narobí vám vo vašom zariadení poriadnu šarapatu.

https://dizajnovepodlahy.sk/virtualna-predajna/?utm_source=svetapple.sk&utm_campaign=appleglass
reklama

Ak máte napríklad svoj osobný mail, ktorý má už niekoľko rokov a registrujete sa s ním do rôznych služieb, pravdepodobne sa v ňom za ten čas nazbieral obrovský počet správ (ak ste ich netriedili). Náhľadová fotka pochádza priamo z redakcie, takže v tom určite nie ste sami.

Pokiaľ sa na vašom iPhone objavilo niečo podobné, vôbec nič sa nedeje. iOS zariadenia žiaľ nevedia triediť e-maily a tým pádom ukazujú úplne všetko. Dnes urobíte „rýchly proces“ s upozornením na tisíce správ vďaka nášmu návodu…

Návod: Ako odstrániť počet neprečítaných e-mailov na iPhone?

  1. Otvorte aplikáciu Nastavenia na vašom iPhone.
  2. Vyberte položku Hlásenia.
  3. Pokračujte nižšie a nájdite položku Mail
  4. Teraz kliknite na položku Gmail (alebo inú službu, ktorú používate).
  5. Odškrtnite políčko Odznaky.
  6. Hotovo.

Týmto ste samozrejme odstránili iba „odznak“. Všetky správy ostávajú pekne na svojom mieste. Na domovskej obrazovke vám už ale nesvietia nezmyselné čísla, ktoré vás mohli otravovať…

Návod: Ako odstrániť počet neprečítaných e-mailov na iPhone?
Návod: Ako odstrániť veľký počet neprečítaných e-mailov na iPhone?
Prečítajte si tiež  Prečo sú selfie fotky na iPhone po odfotení zrkadlovo otočené?
Môže ťa zaujímať
- Reklama -