Pokiaľ si myslíte, že len Apple má problémy s utajovaním svojich produktov, tak ste na omyle. Ani Samsung to v tomto smere nemá jednoduché. Teraz sa spoločnosti podaril husársky kúsok. V Rusku na svojich oficiálnych stránkach omylom zverejnila fotografie nového Galaxy Note 20 Ultra. Jedná sa o hlavného konkurenta pre iPhone 12 Pro Max, ktorý bude predstavený neskôr v tomto roku.

Samsung Galaxy Note 20

Aj keď už samotné tvary nového smartfónu na internet unikli, oficiálne zábery to neboli. O tie sa postaral samotný výrobca na svojich ruských stránkach. Pravdepodobne došlo ku nešťastnej chybe a Galaxy Note 20 bolo možné na niekoľko hodín vidieť na dvoch fotografiách.

Tie zobrazujú elegantné medené prevedenie, ktoré vyzerá skutočne veľmi luxusne. Na zadnej strane môžeme vidieť obrovský priestor pre tri fotoaparáty a všetky potrebné senzory.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra unikol na internet. Toto je úhlavný konkurent pre iPhone 12 Pro Max.
Samsung Galaxy Note 20 – únik

Aj keď sa objavili isté pochybnosti, či je únik naozaj legitímny, snímky sa v podstate zhodujú so spomínanými (dávnejšími) rendermi. Okrem iného „medenú“ farbu a tvary v podobe krytov prednedávnom predpovedal aj leaker Ice Universe.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra unikol na internet. Toto je úhlavný konkurent pre iPhone 12 Pro Max.
Samsung Galaxy Note 20 Ultra unikol na internet. Toto je úhlavný konkurent pre iPhone 12 Pro Max.

Radi by sme pripomenuli, že toto zariadenie príde na trh o niečo skôr, ako je to bežné. Zvyčajné sa Galaxy Note ukazuje v auguste. Tento rok by to ale mohlo byť už v júli. Nechajme sa prekvapiť.

Apple intenzívne pracuje na svojom vlastnom zariadení. iPhone 12 Pro Max má však meškať približne mesiac oproti štandardnému predstaveniu. Bude to ťažký boj na obidvoch frontoch…

zdroj

Prečítajte si tiež  Poznáme výrobnú cenu iPhonu 11 Pro Max. Je skutočne nízka.
Môže ťa zaujímať
- Reklama -
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.