Popularita tabletov v súčasnosti opäť ožíva. Do istej miery to zapríčinila aj svetová zdravotná kríza kvôli pandémii COVID-19. Apple sa na tomto poli snaží ponúkať tie najlepšie produkty. Jeho základný iPad s 10,2″ displejom je v predaji už aj ako repasovaný kus.

Apple začalo s predajom repasovaného iPadu 10,2″

Niektorí ľudia ich nenávidia a cielene sa im vyhýbajú, iní ich zas milujú a vyhľadávajú. Repasované zariadenia majú svoju klientelu, ktorá ich vie oceniť. Do ponuky teraz pribudol iPad s 10,2″ displejom, ktorý je už aj tak veľmi lacným produktom.

V porovnaní s úplne novým kusom sa jeho cena znížila o cca 15%. Hoci sa táto „akcia“ v súčasnosti týka iba USA, v dohľadnej dobe sa repasované modely môžu rozšíriť do celého sveta. Základná 32GB Wi-Fi verzia štartuje na 279$ (zľava 50$). Pri drahším prevedeniach je zvýhodnenie výraznejšie.

V tomto bode treba podotknúť, že repas by ste v podstate nerozoznali od úplne nového kusu. Je dodaný v štandardnom zafóliovanom balení, vrátane všetkého príslušenstva. Samozrejmosťou je aj plná fabrická záruka, ktorú je ešte možné rozšíriť o program Apple Care+ (za príplatok).

Všetky iPady sú samozrejme dopodrobna skontrolované a otestované. Firma na nich automaticky vymieňa akumulátor a dodáva nový obal. Pokiaľ je tu nejaký iný komponent, ktorý vykazuje známky používania, nahradí sa za nový.

Aj keď iPad s 10,2″ displejom nie je žiadnym výkonnostným rekordérom, starší čip Apple A10 Fusion postačí na plynulú prevádzku a menej náročné úlohy. Bez problémov si tu pustíte filmy, bežné hry či internetové stránky. Do komentára nám napíšte svoj názor na repasované zariadenia.

Prečítajte si tiež  AKTUÁLNE: Apple chce kúpiť futbalový klub Manchester United. Zvažuje to priamo Tim Cook
Môže ťa zaujímať
- Reklama -
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.