Jablková spoločnosť mala vždy tie najlepšie tými profesionálov, ktoré sa starali o marketing a propagáciu. Dnes na svojom youtube kanáli zverejnila reklamu pre Apple Music. Je síce krátka no spracovanie je za nás úplne perfektné!

Apple zverejnilo novú reklamu na Apple Music

V jednoduchosti je krása. Apple nepotrebuje robiť dlhé a komplikované spoty na to, aby ľuďom priblížilo svoje produkty a služby. Úplne postačí aj video, ktoré má len 45 sekúnd a objavujú sa v ňom farebné a pútavé grafické prvky.

Spoločnosť zdieľala novú reklamu, v ktorej sa okrem iného vyskytli aj umelci Billie Eilish, Orville Peck, Megan Thee Stallion a Anderson Paak a mnohí ďalší… Názov „Worldwide“ sa snaží zdôrazniť dostupnosť služby po celom svete. Aktuálne ju môžete využívať až v 165 krajinách.

Popis ku videu hovorí, že Apple Music je ku svojim používateľom oveľa bližšie, než kedykoľvek predtým. Nachádzajú sa tu úžasní umelci, vychádzajúce hviezdy a nové objavy. Spolu tvoria obrovské množstvo obsahu, ktoré oceníte v každej situácii a nálade.

Cupertinský gigant premenoval počas minulého týždňa rádiovú stanicu Beats 1 na Apple Music 1. Vyskúšať si ju môžete na svojom iPhone, iPade či Macu aj bez nutnosti predplatného… Používate túto službu alebo preferujete konkurenciu? Napíšte do komentára!

Prečítajte si tiež  5 aplikácií, ktoré sú teraz úplne zadarmo
Môže ťa zaujímať
- Reklama -
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.