Je jasné, že keď Steve Jobs vystúpil v roku 2010 na pódium a v rukách držal najnovší výtvor svojej spoločnosti, značne tým ovplyvnil celý svet. iPad bol totiž naozaj priekopníckym zariadením a ľudia si ho okamžite zamilovali. Dnes tento tablet oslavuje veľké úspechy a je jednoducho jedničkou na trhu. Prečo ho však Steve nedovolil používať svojim deťom?

Deťom iPady do rúk nepatria

Podobným pravidlom sa držal Steve aj vo svojej domácnosti. Zistil totiž, že veľkým množstvom majiteľov iPadov sú práve deti v školskom veku, ktoré zariadenia modernej technológie naozaj ovplyvnili a nevedia si bez nich predstaviť ani jedinú chvíľu. No a toto videl aj samotný zakladateľ Jablkovej spoločnosti, a práve preto sa v jeho domácnosti museli dodržiavať určité prísne pravidlá, ktoré neumožňovali jeho deťom v predškolskom veku používať tablety.

Žaľ, mal pravdu

Žiaľ, Steve mal aj v tomto prípade pravdu, keďže, pokiaľ sa rozhliadneme vidíme väčšinu detí hľadieť do svojich smartfónov. Dokonca aj na ihriskách sa zvyknú deti hrávať so svojimi smartfónmi či tabletmi častejšie ako s loptou. To je veľmi smutné, a videl to aj Steve. My sme určite radi, že sme vyrastali tak ako sme vyrastali a neboli sme  pri šmýkaní sa na šmykľavke ovplyvňovaní našimi telefónmi! 🙂

Prečítajte si tiež  Pozri si dôkaz o tom, že Steve Jobs nebol len fantastický šéf ale aj výborný zabávač!
Môže ťa zaujímať
- Reklama -
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.