Technologický gigant sa v posledných rokoch sústreďuje na zdravie používateľov. Pomáhajú mu v tom rôzne senzory pre Apple Watch a tak isto dômyselný softvér. Na včerajšom evente sme mohli vidieť novú službu Apple Fitness+. Prečítajte si o čo ide, koľko bude stáť a kedy sa jej dočkáme.

Apple Fitness+

Pokiaľ radi trénujete, určite súhlasíte s tvrdením, že Apple Watch sú skvelým pomocníkom k akémukoľvek športu. Hodinky si dáte jednoducho na ruku a sledujete všetky dôležité metriky.

V Cupertine sa to teraz rozhodli posunúť o úroveň vyššie. Predstavili službu Apple Fitness+, ktorá vám pomôže s cvičením napríklad aj v domácich podmienkach.

Znamená to, že na vašom iPhone, iPade, Macu alebo Apple TV uvidíte profesionálneho trénera, ktorý vás podporí a všetko vám presne ukáže/vysvetlí.

Po celý čas budete sledovať dáta týkajúce sa výkonu na obrazovke zariadení. Zmerajú ich hodinky (tempo, kalórie, srdcová frekvencia, vzdialenosť, čas a podobne).

Celé by vás to malo viac motivovať v dosahovaní čo najlepších výsledkov či rekordov. V lepšom tempe pomôže aj hudba z knižnice Apple Music. Všetko je premyslené do posledných detailov. To sa nám na tejto službe páči.

Dostupnosť zatiaľ v nedohľadne

Apple na včerajšom evente prezradilo, že služba Fitness+ bude dostupná za cenu 9,99$/mesačne. Pokiaľ si vyberiete ročnú platbu, pripravte si 79,99$. Problémom je ale dostupnosť.

Na trhu sa objaví až koncom roka 2020 a ani to neplatí pre všetky krajiny. Zo začiatku si ju budú môcť užívať len v Austrálii, v Kanade, v Írsku, na Novom Zélande, v USA a vo Veľkej Británii. O tom, kedy sa vyskytne aj na Slovensku alebo v Českej republike nepadla reč.

Dobrou správou na záver ostáva, že ak si zakúpite nové hodinky Apple Watch, Fitness+ budete môcť využívať zadarmo v rámci 3 mesačnej skúšobnej doby. To znie celkom atraktívne, čo poviete?

Prečítajte si tiež  Herný ovládač od Apple? Už čoskoro zrejme realita.
Môže ťa zaujímať
- Reklama -
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.