Pokiaľ ste si od septembra 2019 zakúpili nový iPhone, iPad, Mac alebo Apple TV, automaticky ste získali nárok na ročné predplatné Apple TV+. Služba sa pomaly rozrastá a prvým používateľom skončí skúšobné obdobie už v následujúcich týždňoch. Našťastie sa ale predĺží do februára 2021.

Apple TV+ bude aj naďalej zadarmo

Dávnejšie úniky (z leta) boli pravdivé. Pokiaľ ste si zakúpili nové zariadenie od Apple a využívali ste službu Apple TV+ (zadarmo), technologický gigant predĺžuje lehotu akcie o tri mesiace. Prvým prihláseným sa teda neskončí 1. novembra 2020 ale až vo februári 2021. Je to fantastická správa.

Všetko sa týka tých, ktorí si aktivovali bezplatný balíček medzi 1. novembrom 2019 a 31. januárom 2020. Ak medzi nich nepatríte, no Apple TV+ plánujete predplácať, Apple vám pripíše plnú sumu peňazí na vaše Apple ID. Minúť ich môžete v internetovom obchode App Store alebo iTunes Store.

Je to zaujímavý a logický krok, ktorý firme získa väčšie množstvo platiacich používateľov. Práve v tomto období začnú vychádzať druhé série pilotných seriálov. Navyše sa zrejme dočkáme ďalšieho originálneho obsahu. Počas roka 2020 sa ponuka značne zaplnila, no ani zďaleka nepokryla očakávania fanúšikov.

Nakoľko sa však jedná o obrovskú platformu, chce to viacej času. Sme veľmi zvedaví , akým smerom sa bude Apple TV+ uberať aj v budúcnosti. Tak isto budú zaujímavé aj čísla o reálnych predplatiteľoch potom, ako skončí celá táto akcia. Ostanete službe verný alebo ju neplánujete odoberať? Napíšte nám do komentára.

zdroj

Prečítajte si tiež  Máš starší iPhone? Okamžite si ho aktualizuj. V opačnom prípade sa vystavuješ nebezpečenstvu
Môže ťa zaujímať
- Reklama -
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.