Apple Fitness+

Pokiaľ máte radi šport a cvičenie, pravdepodobne vás zaujala služba Apple Fitness+. Ako už býva zvykom, zo začiatku nie je dostupná na našom trhu, no to sa môže v priebehu nasledujúcich mesiacov zmeniť. Novinka je k dispozícii s iOS 14.3, iPadOS 14.3, watchOS 7.2 a tvOS 14.3 (zatiaľ iba beta verzie), ktoré budú oficiálne dostupné dnes po 19:00 hodine.

Vo vnútri nájdete rozsiahlu šikovnú knižnicu videí, ktoré počítajú so silovým tréningom, jogou, tancom, behom, chôdzou, cyklistikou, veslovaním a ďalšími cvikmi. Na svoje si príde každý. Apple navyše sľubuje, že každý týždeň aktualizuje obsah.

Aj keď bežní spotrebitelia na Apple Fitness+ stále čakajú, niektorí recenzenti dostali predčasné privilégium. Na nasledujúcich troch videách si môžete pozrieť prvé dojmy od CNET, Matthew Moniz a iJustine.

Apple Fitness+ štartuje na sume 9,99$/mesačne. Pokiaľ si vyberiete ročnú platbu, pripravte si 79,99$. Do komentára nám napíšte, či sa to podľa vás oplatí.

Prečítajte si tiež  Na mliečnom tele iPhonu 11 Pro nenájdete žiadne stopy po prstoch. O iPhone 11 sa to ale povedať nedá.
Môže ťa zaujímať
- Reklama -
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.