iPhone SE Plus 2021

Ak sa špekulácie stanú realitou, ďalším dostupným smartfónom v ponuke môže byť iPhone SE Plus. Podrobné informácie zdieľal portál 91mobiles, opierajúci sa o tvrdenia z vlastných zdrojov a známeho tipéra Apple LAB.

Vyzerá to tak, že väčšia verzia dostupného zariadenia získa niekoľko kľúčových benefitov. Prítomný tu bude 6,1″ LCD edge-to-edge displej v tele iPhonu XR a celý hardvér sa bude spoliehať na procesor A14 Bionic, prípadne A13 Bionic z roku 2019.

V zadnej časti nájdeme len jeden fotoaparát s rozlíšením 12MP, optickou stabilizáciou obrazu, inteligentným HDR a portrétnym režimom. Vpredu by sa mal skrývať rovnaký senzor skenovania tváre Face ID, ako v iPhone 12.

Čo sa týka ceny, tá by sa mohla podľa zdroja pohybovať na úrovni 499$ (základ). Ak si vyberiete najvyššiu pamäťovú verziu, zaplatíte zhruba 699$. Samozrejmosťou budú schopnosti ako vodeodolnosť s normou IP67, prítomnosť U1 Wideband čipu a ďalšie.

Pokiaľ sú tieto informácie pravdivé, tešiť sa môžeme na zaujímavú ponuku, ktorá vyradí iPhone XR a možno aj iPhone 11 z predaja. Nechajme sa prekvapiť.

Prečítajte si tiež  Chlapec chcel ukázať aký má dobrý obal ale moc mu to nevyšlo.
Môže ťa zaujímať
- Reklama -
ZDROJgizchina
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.