Ukazuje sa, že jablková spoločnosť to myslí s rozvojom Apple TV+ skutočne vážne. Podľa poslednej správy, ktorú zverejnil portál The Information plánuje viacej celovečerných filmov typu „Greyhound“, „Cherry“ alebo „Palmer“, ktoré sa javia ako ideálny spôsob pre prilákanie pozornosti nových divákov.

V súčasnosti trpí platforma práve na obmedzený obsah, ktorý je síce kvalitný, no z dlhodobého hľadiska je ho tu strašne málo. Pokiaľ by sme Apple TV+ porovnali so službami ako Netflix, Hulu, Disney+ alebo HBO GO, skoro určite by skončil na poslednej priečke. Apple si preto najalo Jessii Hendersonovú, ktorá predtým pôsobila ako výkonná viceprezidentka HBO Max.

Zatiaľ ju využívame hlavne v skúšobnej verzii

Jessii sa pripojí k tímu, ktorý je vedený Jamiem Erlichtom a Zackom Van Amburgtom. Pracovať má pod Mattom Dentlerom, ktorý má na starosti originálny obsah. Spoločne by mohli zabezpečiť produkciu cca 10-12 veľkofilmov ročne.

V súčasnej dobe je nad svetlo jasné, že pokiaľ sa chce Apple na tomto trhu uplatniť, bude sa musieť poriadne snažiť. Cena predplatného Apple TV+ je 4,99€/mesačne, no väčšina ľudí stále využíva 1 ročnú skúšobnú dobu, ktorú získali ako bonus ku novému Apple produktu.

Napíšte nám do komentára, ako ste zatiaľ spokojní s Apple TV+. Vyhovuje vám táto služba alebo podľa vás stráca na svojom obsahu?

Prečítajte si tiež  Elon Musk opäť kritizuje App Store. Toto mu na platforme od spoločnosti Apple vadí najviac
Môže ťa zaujímať
- Reklama -
ZDROJmacrumors
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.