Známy leaker UnclePan zdieľal prostredníctvom sociálnej siete Weibo fotografie farebného príslušenstva, ktoré patrí údajnému sledovaciemu prívesku od spoločnosti Apple. Jeho predstavenie sa odkladá už prakticky jeden a pol roka a pokiaľ ho má technologický gigant niekedy ukázať, pravdepodobne už nebude lepšia príležitosť.

Samotný AirTag počíta s okrúhlym a veľmi malým dizajnom. Sledovacie prívesky nám počas používania určite nebudú prekážať. Ako môžete vidieť na fotografiách, jednoducho si ich navlečiete do silikónového (alebo iného) puzdra a to následne pripnete na kľúče, peňaženku, batoh alebo čokoľvek iné.

AirTag sa predstaví už dnes o 19:00 hodine

V súčasnosti nepoznáme žiadne bližšie technické špecifikácie AirTagov, no nakoľko ich predstavenie príde zhruba za hodinu, stačí si len počkať. To čo ale vieme je, že Apple pri nich bude pracovať s ultraširokopásmovým čipom U1 Wideband, ktorý sa nachádza aj v iPhone 11, iPhone 12 alebo Apple Watch Series 6.

Celá udalosť sa odohrá už dnes, o 19:00 hodine nášho času a to prostredníctvom online udalosti bez fyzickej účasti novinárov. Spôsob ako sledovať aprílový Apple Event „Spring Loaded“ sme podrobnejšie popísali v tomto článku.

Napíšte nám do komentára, či sa už tešíte na tieto drobné sledovacie prívesky. Za nás sa jedná o jeden z najdôležitejších jarných produktov!

Prečítajte si tiež  Exkluzívne: Dizajn pre iPhone 14 unikol na internet! Pozrite sa ako bude vyzerať
Môže ťa zaujímať
- Reklama -
ZDROJ9to5mac
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.