Ak sa tešíte na veľké novinky, vývojári sa zamerali predovšetkým na prepracovanú ponuku Štart, hlavný panel, widgety a ikony. Používateľské prostredie je v prípade Windows 11 veľmi podobné, ako na Windows 10 a tak má zmysel porozmýšľať aj nad stále aktuálnou verziou.

Okrem iného je tu ešte jeden dôvod, a to dôkazy naznačujúce prítomnosť možnosti prechodu z Windows 10 na Windows 11 úplne zadarmo. Ak teda budete mať platnú licenciu, update zrejme získate podobne jednoducho, ako pri operačnom systéme macOS.

No a tu do hry vstupuje internetový predajca Godeal24, ktorý vám ponúka bezpečnú a ekonomickú cestu, ako dať vášmu novému či starému počítaču originálny a výkonný softvér, pre dosiahnutie špičkovej stability, rýchlosti a hlavne prílevu čerstvých aktualizácií.

45 % zľava na všetky systémy Windows 10 s kódom: EBS45

Začnime najvýhodnejšou ponukou, pri ktorej ušetríte s našim exkluzívnym kódom: EBS45 až 45 % z ceny nákupu softvéru. Windows 10 tak môžete získať od 8,14 € a v prípade, že si so svojim kamošom zaobstaráte 2 licencie v jednom, vyjde vás to iba 6,67 € za kus. Tak lacné to ešte nikdy nebolo! 

60 % zľava na všetky balíčky MS Office Suites s kódom: EBS60

Pre čo najefektívnejšiu prácu potrebujete aj efektívne programy. S balíčkom MS Office Suitres to dosiahnete ľavou zadnou. Vďaka našej zľave 62 % s kódom: EBS60, ktorú vám prinášame v spolupráci s GoDeal24 ku príležitosti dňu otcov to bude mimoriadne lacné. 

Prečítajte si tiež  iPhone 13 je na Slovensku extrémne populárny. Po zľave ho kúpite za výhodnú cenu

Na záver tu máme niekoľko bonusových programov aj pre iné platformy, s ktorými si uľahčíte prácu ale aj štúdium na vysokej, strednej či základnej škole. Zľavy sa pri uvedení kupónu EBS60 môžu vyšplhať až na úroveň 90 %! 

Nákup na GoDeal24.com

Proces nákupu je jednoduchý a k dispozícii je viacero spôsobov platby, či už cez PayPal alebo kreditnú kartu. Doprava je samozrejme zdarma, pretože sa počíta len s aktivačným kódom, ktorý dorazí na váš e-mail. Všetky vyššie uvedené akcie a špeciálne zľavy sú časovo obmedzené a platia len do vypredania zásob. Ak teda chcete upgradovať softvér, nemali by ste s tým váhať.

V prípade akýchkoľvek otázok alebo problémov sa môžete obrátiť na zákaznícke služby Godeal24.com, ktoré sú vám neustále k dispozícii prostredníctvom e-mailovej adresy service@godeal24.com.

Článok vznikol v spolupráci s godeal24.com. Ďakujeme za podporu.

 

Môže ťa zaujímať
- Reklama -