Či s tým súhlasite alebo nie, univerzum Zaklínač sa za dlhé roky svojho pôsobenia stal celosvetovým fenoménom. Okrem geniálnej hernej trilógie a seriálu sa už čoskoro dočkáme dodatku v podobe hry pre mobilné zariadenia.

Dátum vydania hry The Witcher: Monster Slayer oznámil CD Projekt Red pred niekoľkými dňami. Dostuponá bude na oboch mobilných platformách a to samozrejme zadarmo.

Nebude sa však jednať o klasickú RPG-čku, ako sme zvyknutý v prípade AAA titulov tohto univerza. Mobilný zaklínač sa z veľkej časti inšpiroval hrou Pokémon Go, ktorá svojho času spustila globálne šialenstvo. Na telefónoch si teda užijeme objavovanie sveta a lovenie príšer prostredníctvom rozšírenej reality.

Witcher

Podľa tvorcov hry sa však nebude jednať o bezduché brázdenie ulicami v snahe nájsť čo najviac virtuálnych protivníkov. Monster Slayer dostane plnohodnotný príbeh, ktorého udalosti budú nadväzovať na udalosti z hier.

Pred-registrácia do hry je síce zatiaľ spustená iba pre užívateľov Google Play, no hra samozrejme dorazí aj na iPhony. Tvorcovia tiež sľubujú množstvo live eventov, špeciálnych akcií a nového obsahu, vďaka čomu chcú svoju hernú komunitu fanúšikov ešte viac rozšíriť.

Hra The Witcher: Monster Slayer dorazí na zariadenia s iOS už 21. júla 2021. Nenechajte si ujsť krátky teaser predstavujúci vizuál monštier, ktoré nájdeme v nadchádzajúcom titule.

Prečítajte si tiež  Kryty pre iPhone 15 Pro odhaľujú dôležitú zmenu, s ktorou príde Apple v roku 2023
Môže ťa zaujímať
- Reklama -
ZDROJYouTube
Tomáš Varga
Redaktor a autor obsahu na svetapple.sk, no hlavne veľký fanúšik firmy Apple a jej ideológie. Okrem noviniek z jablkového sveta patrí medzi moje záujmy aj videoherná sféra, hudba a cestovanie.