Apple vyrukovalo s oznámením, že producent Bill Lawrence, ktorý stojí za zrodom populárneho seriálu Ted Lasso, už čoskoro prinesie na obrazovky Apple TV+ ďalší projekt. Bude sa jednať o seriál na motív knihy Bad Monkey od autora Carla Hiaasena. O stvárnenie hlavného protagonistu sa postará Vince Vaughn.

Prečítajte si tiež  Seriál Truth Be Told dorazí do Apple TV+ s druhou sériou. Pozrite si trailer

Bad Monkey rozpráva príbeh Andrewa Yancyho, ktorý je z postu detektíva degradovaný na reštauračného inšpektora. Dramatický príbeh odohrávajúci sa na území južnej Floridy dostane celkovo 10 epizód. Bestseller, ktorý poslúži ako námet pre seriál si v roku 2013 na svoje konto pripísal hneď niekoľko prestížnych ocenení, preto sa určite máme na čo tešiť.

Vince Vaughn sa okrem hlavnej úlohy predstaví aj v úlohe scenáristu, po boku spomínaného Billa Lawrenca. Dátum premiéry zatiaľ ešte nie je známy. Vzhľadom na to, že sa bude jednať o minisériu môžeme predpokladať, že sa Apple bude držať zaužívaného štandardu a my sa tak dočkáme jednej epizódy týždenne.

Vince Vaughn Bad Monkey

Apple nezaháľa a do svojej streamovacej služby tlačí čoraz viac exkluzívneho obsahu. Nenechajte si tiež ujsť seriály ako Mr. Corman alebo pripravovanú čiernu komédiu The Shrink Next Door s Willom Ferrelom a Paulom Ruddom z produkcie jablkovej spoločnosti.

Môže ťa zaujímať
- Reklama -