Prechodu sa samozrejme nemusíte obávať, nakoľko v operačnom systéme Windows 11 nájdete predinštalovanú aplikáciu Tips. Tá vám pomôže rýchlo sa zorientovať medzi novými funkciami a taktiež vám ukáže všetky vylepšenia, o ktorých by ste mali vedieť.

Skvelou správou je tiež to, že po aktualizácii na Windows 11 môžete využiť vstavanú funkciu operačného systému a ľahko sa tak vrátiť na pôvodný Windows 10 do desiatich dní.

No a v prípade, že vo svojom počítači stále nemáte Windows 10 (alebo nevlastníte oficiálny kľúč), v súčasnosti ho môžete získať vďaka internetovému predajcovi GoDeal24.com za mimoriadne atraktívnu čiastku. Na tejto internetovej stránke nájdete tie najlepšie ponuky bezpečných, bezproblémových a hlavne ekonomických riešení pre akýkoľvek softvér od spoločnosti Microsoft.

Získajte najlepšie ponuky na Windows 10. Štartujú na sume 7,35 €!

Zľava – 45 % na vybrané produkty s kódom: EBS45

Zľava – 60 % na vybrané produkty s kódom: EBS60

Ďalšie programy pre váš počítač

Vychutnajte si teda tú najlepšiu skúsenosť pri bezplatnej aktualizácii systému na Windows 11 po nákupe operačného systému Windows 10 od Godeal24. Zákaznícke služby (service@godeal24.com) sa vám vždy budú snažiť pomôcť, aby ste vyriešili všetky problémy alebo mali nezodpovedané otázky. Začnite teda nakupovať a využite všetky vyššie uvedené zľavy ešte dnes. Ponuka je totiž časovo limitovaná.

Prečítajte si tiež  Apple vydalo watchOS 6.2.6. Aktualizujte si svoje hodinky.

Článok vznikol v spolupráci s godeal24.com. Ďakujeme za podporu.

Môže ťa zaujímať
- Reklama -