Spoločnosť Apple má hádam len jedného veľkého konkurenta, o ktorom sa tak veľa diskutuje. Tým konkurentom je spoločnosť Samsung, ktorá okrem iného vyrába čipy či iné komponenty do zariadení Apple. Nie je to však všetko a zdá sa, že v Apple bude kolovať niečo viac zo Samsungu ako doteraz. Jeho zamestnanci totiž prechádzajú do Cupertina!

Batérie

Aj keď je spoločnosť Samsung v súčasnosti v pomerne zlej finančnej situácii, neznamená to, že jej zamestnanci nie sú tí najlepší na svete, rovnako ako je tomu v Apple. V Južnej Kórei len jednoducho zlyháva celková firemná politika a zdá sa, že si to uvedomujú aj zamestnanci, ktorých po novom preberá Apple. Ide konkrétne o zamestnancov z vývoja batérií, ktoré sú pri smartfónoch od Samsungu predsa len o čosi lepšie ako v prípade iPhonov. Znamenať by to teda mohlo toľko, že  výrobky od  Appl bye mohli mať lepšiu výdrž batérie aj za cenu tenšieho tela!

Okrem toho, že by sa mohla zvýšiť kvalita a výdrž batérií, Apple by mohlo experimentovať aj s úplne inými technológiami, s ktorými v Samsungu už niekoľko mesiacov pracujú. Ide napríklad o technológiu ohnutých batérií, ktoré spoločnosť dokonca vyrába. Samozrejme nielen inžinieri, pracujúci na batériách prechádzajú do Apple. Samsung je jednoducho technologický gigant, ktorý má na stole neuveriteľné veci. Žiaľ stále nevie, ako tieto veci využiť vo svoj prospech a práve toto využíva Apple a doslova mu berie špičkových zamestnancov z rôznych odvetví.

Prečítajte si tiež  Rozšírená realita od Apple je jedna geniálna vec!
Môže ťa zaujímať
- Reklama -
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.