Cvičenie a plnenie tréningov za pomoci apky Aktivita patrí medzi najpoužívanejšie úkony, na ktoré môžeme jablkové hodinky Apple Watch využívať. Okrem zaužívaných ocenení, však môžeme niekoľkokrát do roka participovať na udalostiach, ktoré používateľom odomknú špeciálne výzvy. Na najbližšie týždne si Apple prichystalo hneď dvojicu exkluzívnych ocenení.

Prečítajte si tiež  Návod: Ako nastaviť Apple Watch pre presnejšie meranie tréningov

Nové výzvy pre Aktivitu na Apple Watch, budú venované oslavám lunárneho nového roka a na počesť mesiaca čiernej histórie a rasovej rovnosti.

V prípade lunárneho nového roka budete musieť v období od 1. februára do 15. februára vykonať akýkoľvek druh tréningu aspoň 20 minút. Po splnení tohto cieľa vás hodinky odmenia špeciálnou medailou aj novými nálepkami pre apku Správy. Zatiaľ však stále nie je jasné, či bude výzva prebiehať celosvetovo alebo bude obmedzená na krajiny, kde sa oslavuje lunárny nový rok.

Apple Watch aktivita

V druhej výzve môžu majitelia hodiniek Apple Watch získať ocenenie „Unity“ na počesť Mesiaca černošskej histórie, ak vo februári sedem dní po sebe zatvoria kruh pohybu.

Tak ako pri všetkých výzvach na aktivitu od spoločnosti Apple, aj túto dvojicu bude sprevádzať ocenenie, ktoré si bude možné pozrieť v aplikácii Fitness, ako aj séria animovaných nálepiek, ktoré bude možné využiť v aplikácii Správy.

Môže ťa zaujímať
- Reklama -