Tohtoročné udeľovanie Oscarov bolo určite jedno z tých, na ktoré sa tak skoro nezabudne. Vôbec po prvýkrát sme totiž na tejto udalosti mohli vidieť kategóriu cien za najlepší film na streamovacej službe či dokonca facku, ktorú uštedril herec Will Smith moderátorovi Chrisovi Rockovi priamo na pódiu. Dôvodom boli nemiestne poznámky na Smithovu ženu.

A aj keď šlo zrejme len o skrat, za ktorý sa svetoznámy herec verejne ospravedlnil, jeho dôsledky bude v blízkej budúcnosti trpko ľutovať. Ako uvádza zahraničný portál 9to5mac, spoločnosť Apple patrí medzi tie, u ktorých klesol o Willa Smitha záujem.

Podľa uniknutých informácií firma znížila ponuku na hercov životopisný film, ktorý mal vzniknúť na základe jeho úspešnej autobiografie. A aj keď by ste si mohli myslieť, že to iba otvára dvere iným streamovacím platformám, tak ste na omyle. Smithovi sa otáčajú chrbtom aj ostatní.

Firmy potichu sťahujú svoje ponuky 

Ukázalo sa totiž, že nielen Apple, ale aj Netflix má o tento snímok menší záujem a obe spoločnosti už medzičasom „potichu odstránili“ svoje ponuky pracovať na projekte.

Prečítajte si tiež  iPhone 14 a iPhone 14 Pro: Cena, dizajn, výdrž batérie a všetky novinky, ktoré potrebujete vedieť

No a hoci informácie zatiaľ nikto nepotvrdil, spoločnosť Apple je známa tým, že nechce byť spájaná so žiadnou kontroverziou vo svete celebrít. A povedzme si na rovinu, že keby vydala životopisný film Willa Smitha pod záštitou služby Apple TV+, určite by to v niektorých ľuďoch vyvolalo emócie. Čo si o tomto kroku myslíte vy?

Na záver len chceme pripomenúť, že v rámci SvetApple sme spustili bazár, ktorý sa už pomaly napĺňa inzerátmi. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz. Potrvá vám to sotva niekoľko sekúnd a zároveň máte šancu, že váš inzerát budeme zdieľať na našich sociálnych sieťach. Sleduje nás dokopy viac ako 40 000 ľudí. Tak na čo ešte čakáte?

Instagram Banner

Môže ťa zaujímať
- Reklama -