Rivalitu medzi firmami Apple a Samsung netreba predstavovať azda žiadnemu fanúšikovi technológií. O ďalší prídavok do tejto kategórie sa postaral Samsung vo svojej reklamnej kampani. Spoločnosť Samsung dnes zdieľala ďalšiu reklamu zo svojej protiappleovskej série „On the Fence“, ktorá vyzýva používateľov iPhonu, aby prešli na zariadenia Samsung.

Na rozdiel od spoločnosti Apple má Samsung vo svojich reklamách vo zvyku pomenovávať a hanobiť zariadenia od Apple. Práve v novej reklame s tematikou rozhodovania sa medzi iOS a Android spoločnosť Samsung vysmiala Apple za to, že neponúka možnosť skladacieho smartfónu.

Spoločnosť Samsung v novembri uviedla prvú reklamu zo série On the Fence (Na plote), ktorá poukazuje na fakt, že Apple „zaostáva“ v technológii skladacích smartfónov. Hoci je skladací iPhone pomerne často skloňovanou témou na poli analytikov, firma doposiaľ stále nepotvrdila práce na obdobnom zariadení.

Na záver len chceme pripomenúť, že v rámci SvetApple sme spustili bazár, ktorý sa už pomaly napĺňa inzerátmi. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz. Potrvá vám to sotva niekoľko sekúnd a zároveň máte šancu, že váš inzerát budeme zdieľať na našich sociálnych sieťach. Sleduje nás dokopy viac ako 40 000 ľudí. Tak na čo ešte čakáte?

Prečítajte si tiež  Smartfóny letia do záhuby!
Môže ťa zaujímať
- Reklama -