Technologicky svet už netrpezlivo čaká na to, ako bude vyzerať pripravovaný Samsung Galaxy S23 Ultra, ktorý juhokórejský gigant predstaví už vo februári 2022. Zariadenie by malo byť po technologickej stránke extrémne nabité a dostane technológie, ktoré dnes neponúka ani iPhone 14 Pro Max od Apple. Aký však prinesie dizajn?

Kúpite si príslušenstvo pre iPhone či Apple Watch na Loopi. Zaplatíte aj cez Apple Pay a tovar vám bude odoslaný mimoriadne rýchlo. (Reklama)

Na túto otázku odpovedal známy leaker Ahmen Qwaider prostredníctvom príspevku na sociálnej sieti Twitter. V ňom prezradil, že smartfón Samsung Galaxy S23 Ultra už nebude mať zaoblený displej tak ako predchodca Galaxy S22 Ultra ale čisto plochú zobrazovaciu jednotku.

Samsung týmto reaguje na požiadavky používateľov, ktorým súčasné riešenie z praktického hľadiska nevyhovuje. Navyše plochý displej si lepšie rozumie s perom S Pen, než displej so zaoblenými okrajmi.

Ahmen Qwaider vo svojom príspevku prezdieľal aj vizualizácie, ktoré zodpovedajú tomu, ako by mal Samsung Galaxy S23 Ultra podľa jeho informácií vyzerať. Vytvoril ich šikovný dizajnér Technizio Concept, ktorému pomáhal ďalší leaker SuperRoader.

Vo výsledku sa môžete pozrieť na štyri rendery a jedno video (nachádza sa na konci článku), ktoré znázorňujú pripravovanú novinku v plnej kráse.

Ak však očakávate výrazné dizajnové zmeny, zrejme vás sklameme. Výrobca sa s vysokou pravdepodobnosťou rozhodol len pre aktualizáciou detailov podobne, ako to urobila v roku 2022 spoločnosť Apple pri iPhone 14 Pro Max. Veď presvedčte sa sami.

Samsung Galaxy S23 Ultra
Zdroj: Technizio Concept
Samsung Galaxy S23 Ultra
Zdroj: Technizio Concept
Samsung Galaxy S23 Ultra
Zdroj: Technizio Concept
Samsung Galaxy S23 Ultra
Zdroj: Technizio Concept

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Apple urobilo ďalší krok k tomu, aby ste nemuseli používať heslá a zároveň ste boli maximálne v bezpečí
Môže ťa zaujímať
- Reklama -