Na Slovensko dnes dorazila nová streamovacia služba SkyShowtime, ktorá divákom ponúka ohromné množstvo filmových a seriálových trhákov za extrémne výhodnú cenu. Aby sme to priblížili, bežné predplatné stojí v tejto službe iba 5,99 € / mesačne no ak využijete uvádzaciu akciu, získať ho môžete doživotne s 50 % zľavou. Platiť by ste teda mali iba 2,99 € / mesačne, čo znie veľmi lákavo. Problémom však je, že niektorým Slovákom služba hneď na začiatku strhla plných – 5,99 €. Portál Živé zistil dôvod aj riešenie tohto problému.

Chybu urobila samotná služba, ktorá na Slovensku zahájila registráciu cez formulár, ktorý bol zle nastavený. Používateľom totiž umožňoval zadávať PSČ aj v tvare bez medzery, čo spôsobovalo problémy s uplatňovaním zľavy. Ak ste napríklad zapísali „01001“ a nie „010 01“ služba to nevedela rozoznať a automaticky vám účtovala plnú cenu 5,99 € namiesto 2,99 €.

Rovnako tak sa ľudia vo veľkom sťažovali na to, že im pri registrácii cez aplikáciu v operačnom systéme Android nebola ponúknutá doživotná zľava. V takomto prípade je najlepšie využiť oficiálne internetové stránky SkyShowtime.

A ak by ste náhodou aj na nich narazili na problém, vyskúšajte zadať kód „SKHPFL2023“, ktorý vám automaticky aktivuje 50 % zľavu.

Aj tento článok vznikol vďaka e-shopu Loopi.sk, kde nájdete kvalitné kryty pre váš iPhone ale aj iné Apple produkty. Vybavenie objednávky je veľmi rýchle a platiť môžete samozrejme aj cez Apple Pay (reklama)

Čo robiť, keď vám SkyShowtime strhla 5,99 € namiesto 2,99 €? Poznáme riešenie

Ak vám streamovacia platforma strhla viac, ako sľubovala, určite vás to nepotešilo. Na druhej strane, v tomto prípade ide len o chybu a služba SkyShowtime je ju pripravená riešiť.

Stačí, keď jej napíšete svoj problém do živého chatu, ktorý vám je k dispozícii v čase od 11:00 – 23:00 alebo na e-mailovú adresu, čo vám odporúčame viac. Dôvod je prostý, online chat je v súčasnosti veľmi vyťažený, nakoľko problémy malo v rámci uvádzacej kampane zrejme veľa ďalších používateľov.

Loopi Banner
Reklama

Akonáhle sa vám podarí spojiť so službou a splníte všetky jej inštrukcie, na účet vám vráti 2,99 € z úvodnej platby a zároveň vám aktivuje zvýhodnené doživotné predplatné s 50 % zľavou. Tak na čo ešte čakáte?

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Leniví zamestnanci vyhrávajú nad Applom. Zatiaľ budú môcť pracovať z domu
Môže ťa zaujímať
- Reklama -