Spoločnosť Apple je preslávená tým, že si potrpí na vizuálnej stránke svojich softvérových aj hardvérových produktov. Vo firme pracujú tí najlepší dizajnéri a grafici sveta, avšak na niektorých oddeleniach sú zdá sa zamestnaní amatéri. Na oficiálnej internetovej stránke technologického giganta sa totiž objavil obrázok, na ktorom je niečo zvláštne. Muž na ňom drží v ruke dva iPhony, ktoré však neexistujú.

O tejto skutočnosti sa môžete presvedčiť aj vy sami, keď otvoríte oficiálnu stránku pre iPhone 14 Pro. Fotografia, ktorej je venovaný tento článok sa nachádza na samotnom spodku stránky a pravdepodobne si na nej 90 % z vás nič výnimočné nevšimne. Akonáhle ale obrázok muža, ktorý drží v ruke modrý iPhone 14 a fialový iPhone 14 Pro priblížite, zistíte, že ide o pomerne nevydarený Photoshop.

Telefóny majú totiž zaoblené hrany podobne, ako to má mať iPhone 15 / 15 Pro v roku 2023. Všimnúť si tiež môžete, že kamery na fialovom „iPhone 14 Pro“ sú od seba príliš ďaleko a ich veľkosť sa nezhoduje s reálnym produktom – sú skrátka neprimerane malé. Veľmi podivne potom pôsobí aj umiestnenie zadnej LED diódy či loga spoločnosti Apple, ktoré sú neforemné.

Apple nevydarená grafika
Zdroj: Apple (snímka obrazovky)

A ak sa pýtate, na čo sa to vlastne pozeráte, odpoveď je jednoduchá. Grafik pravdepodobne dostal za úlohu upraviť fotografiu muža, ktorý predtým držal v ruke iPhone 11 / 11 Pro alebo iPhone XR / XS Max. Ináč si tie zaoblené hrany na produkte s ostrými hranami vysvetliť nevieme.

Aj tento článok vznikol vďaka e-shopu Loopi.sk, kde nájdete kvalitné kryty pre váš iPhone ale aj iné Apple produkty. Vybavenie objednávky je veľmi rýchle a platiť môžete samozrejme aj cez Apple Pay (reklama)

Samozrejme netvrdíme, že ide o veľká prešľap no prečo Apple používa na stránke pre svoj globálne najdôležitejší a dosť možno najpredávanejší produkt „zlepenú grafiku“, ktorá vôbec nevyzerá dobre. Veď stačilo by zobrať obe zariadenia s modelom a vytvoriť úplne novú fotku, na ktorých sa budú vynímať v plnej kráse. Toto pôsobí dosť neprofesionálne…

Apple nevydarená grafika
Zdroj: Apple (snímka obrazovky)

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Tesla dokáže na diaľku zdieľať obraz z palubných kamier priamo na smartfón majiteľa
Môže ťa zaujímať
- Reklama -