Zabijak John Wick sa ukazuje vo finálnej ukážke pre štvrté pokračovanie filmovej série, v ktorej by mal konečne poraziť Najvyššiu radu. Diváci sa môžu tešiť na množstvo napínavej akcie, súbojov, prestreliek a dejových zvratov, ktoré sú pre Johna Wicka typické. Rovnako tak sa ale musia pripraviť na to, že si v kinách posedia o niečo dlhšie. Téme sa venoval portál Comic Book Movie.

Keanu Reeves sa už o pár týždňov postaví tým najsilnejším a najnebezpečnejším členom podsvetia, aby získal to najcennejšie, svoju slobodu. Kapitola 4 sa bude ešte viac točiť okolo hotela Continental, ktorý je pomyselným centrom všetkých filmov. Čo je však dôležité, film bude v porovnaní s ostatnými dielmi aj relatívne dlhý. Podľa zahraničných médií má mať až 169 minút, čo znamená, že si v kine budete musieť kúpiť dvojity box veľkých pukancov. Posedíte si v ňom skoro tri hodiny! Len pre porovnanie, John Wick: Kapitola 3 bol o 38 minút kratší.

Zaujímavosťou je tiež informácia, že chystaný film John Wick: Kapitola 4 bude dôležitý ešte z jedného dôvodu. Objavia sa v ňom dejové línie a súvislosti pre chystaný spin-off Ballerina s Anou de Armas, ktorý sa podľa portálu coolmagazin natáča v Prahe.

Okrem Keanu Reevesa sa vo filme objavia aj mnohí iní známi herci, ktorí tu stvárnia rôzne postavy. Stačí spomenúť mená ako: Donnie Yen, Bill Skarsgård, Laurence Fishburne, Hiroyuki Sanada, Shamier Anderson či Lance Reddick, ktorí sú zárukou stopercentného filmového zážitku.

Je dôležité doplniť, že John Winck precestuje v štvrtom pokračovaní viaceré svetové metropoly aby sa stretol so svojim novým, veľmi nebezpečným nepriateľom. No a práve kvôli nemu sa stanú z Wickových spojencov protivníci, ktorí sa ho budú snažiť zabiť a skomplikovať mu cestu na slobodu.

Loopi
REKLAMA

Samotný film bude mať premiéru 24. marca 2023. Pokiaľ si chcete vychutnať jeho záverečný jeden a pol minútový trailer, nájdete ho pod týmto odstavcom. Do komentára nám napíšte, či sa už na pokračovanie tešíte:

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  GTA 6 cena: Podľa najnovších únikov môže byť astronomická
Môže ťa zaujímať
- Reklama -
ZDROJSvetApple
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.