Samsung The FreeStyle je šikovný a kompaktný projektor, ktorý sa vyznačuje vysokým Full HD rozlíšením, podporou technológií HDR10 a HLG, jasom až 550 ANSI lúmenov, automatickým vyrovnávaním obrazu aj ostrosti a mnohými ďalšími prednosťami. Jeho základná cena je však relatívne vysoká a preto mnohých ľudí odrádza. Našťastie sa dá ale toto zariadenie kúpiť o stovky eur lacnejšie, vďaka čomu ušetríte.

Aby sme boli konkrétnejší, v minulosti sa Samsung The FreeStyle predával oficiálne od 999 €, pričom dnes ho spoločnosť ponúka s príjemným 200 € zvýhodnením. Aj tak je ale projektor pomerne dosť drahý. Našťastie po kliknutí na tento odkaz zobrazíte ponuky, kde ho zoženiete už od 499,93 €. Oproti pôvodnej cene, ktorá platila v čase uvedenia na trh, teda ušetríte v podstate polovicu. A to sa oplatí.

Jedným z hlavných predností projektora Samsung The FreeStyle je jeho vysoké rozlíšenie, ktoré poskytuje veľmi kvalitný a ostrý obraz. Vďaka tomu je tento projektor ideálny pre sledovanie filmov, športových zápasov, hranie hier alebo na prezentácie na pracovisku.

Ďalšou veľkou výhodou projektora sú vyššie spomenuté technológie HDR10 a HLG, ktoré zabezpečujú obraz s vysokým kontrastom a bohatými farbami. Tieto funkcie sa postarajú o to, že každá scéna na obrazovke bude vynikajúca a prekvapí vás svojou živosťou.

Projektor Samsung The FreeStyle
Zdroj: Samsung

Samsung The FreeStyle disponuje aj vysokým jasom až 550 ANSI lúmenov, čo znamená, že projektor môžete používať aj v priestoroch, v ktorých sa nachádza svetlo. Na druhej strane ale stále platí, že najlepšie výsledky dosiahnete v absolútnej tme, ideálne s plátnom.

Zariadenie je tiež vybavené automatickým vyrovnávaním obrazu aj ostrosti, čo znamená, že sa nemusíte trápiť s otravným ručným nastavovaním. To zaručuje, že všetky vaše prezentácie, filmy alebo hry budú vyzerať perfektne už niekoľko sekúnd po zapnutí projektora.

Na záver ešte musíme spomenúť aj mimoriadne kvalitný 360° zvuk, vďaka ktorému nebudete musieť používať spolu s týmto zariadením žiadne dodatočné reproduktory. Samsung v tomto smere odviedol kus dobrej práce a ak si chcete vyskúšať projektor Samsung The FreeStyle na vlastnej koží, po kliknutí na tento odkaz ho získate za najlepšie ceny. Z nášho pohľadu sa jeho nákup za cca 500 € určite oplatí.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Windows a MS Office kúpite za extrémne nízke ceny. Využite akciu ešte dnes
Môže ťa zaujímať
- Reklama -