Ak patríte medzi fanúšikov spoločnosti Garmin, dnes pre vás máme fantastickú správu. Jedny z najlepších inteligentných hodiniek na trhu Garmin Fenix 7X so solárnym nabíjaním môžete teraz získať v extrémnom cenovom zvýhodnení. Na hodinkách ušetríte veľa peňazí a poslúžia vám niekoľko dlhých rokov.

Samotné Garmin Fenix 7X majú k dispozícii veľký 1,4″ displej s rozlíšením 280 × 280 px a ich rám je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele. Na veľkej obrazovke si môžete zobraziť ciferníky, aplikácie alebo aj topografické mapy z celého sveta, ktoré sa vám môžu hodiť napríklad pri behaní v prírode.

Garmin Fenix 7X sa štandardne nepredávajú lacno a v súčasnosti patria medzi najdrahšie inteligentné hodinky na trhu. Výrobca ich oficiálne ponúka za 899 €, no vy ich po kliknutí na tento odkaz kúpite už za 714,5 € u autorizovaného predajcu spoločnosti Garmin.

Ušetríte teda skoro 200 € a získate špičkové hodinky, ktoré vám budú verne slúžiť pri všetkých možných aktivitách. Taktiež upozorňujeme, že niektoré akcie môžu byť časovo limitované. Ak máte o hodinky záujem, s nákupom by ste sa mali poponáhľať.

Garmin má aj výbornú aplikáciu pre iPhone

Garmin Fenix 7X
Zdroj: YouTube / Smartwatch Labs / The Outdoor Workshop (úprava redakcie)

Dôvod, prečo fanúšikovia spoločnosti Apple vo veľkom preferujú hodinky od spoločnosti Garmin je ten, že táto firma má perfektnú mobilnú aplikáciu Garmin Connect, pomocou ktorej môžete kontrolovať všetky namerané hodnoty v prehľadných grafoch.

Garmin Fenix 7X vás budú sledovať prostredníctvom monitorovania tepu či frekvencie dychu, pulzného oxymetra a ďalších prepracovaných technológií, ktoré dosahujú vysokú presnosť.

Rovnako tak si v ich operačnom systéme budete môcť zvoliť prakticky akýkoľvek šport, na aký si spomeniete. Zariadenie ho bude mať určite k dispozícii a drobnou čerešničkou na torte je aj technológia Garmin Pay, vďaka ktorej budete môcť platiť inteligentnými hodinkami.

Výdrž batérie pri Garmin Fenix 7X budete milovať 

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar
Zdroj: YouTube / JerryRigEverything (úprava redakcie)

To, v čom sú tieto inteligentné hodinky skutočne bezkonkurenčné je výdrž batérie. Okrem toho, že majú obrovský akumulátor a veľmi úsporný displej ponúkajú dokonca aj solárne nabíjanie. Výrobca na základe toho uvádza, že jeho Garmin Fenix 7X vydržia až 37 dní na jedno nabitie.

Nedávno sme si to vyskúšali aj v našom redakčnom teste, kde náš kolega pri bežnom používaní zistil, že mu jeho Garmin Fenix 7X vydržia cca 3 týždne na jedno nabitie. Áno, nie je to 37 dní no aj tak ide o fantastickú hodnotu, ktorej sa bežné Apple Watch Ultra nevyrovnajú.

Prečítajte si tiež  Apple Watch 8. Toto vaše hodinky nevedia

Garmin Fenix 7X teraz kúpite najvýhodnejšie u týchto predajcov. Pokiaľ si chcete vyskúšať špičkovú techniku na vlastnej koži, mali by ste sa poponáhľať. Bežné sú aj o 100 až 200 € drahšie…

Môže ťa zaujímať
- Reklama -