Spoločnosť JBL, ktorú vlastní Harman&Kardon je priekopníkom v oblasti vývoja a výroby kompaktných bezdrôtových reproduktorov, ktoré zvládnu aj tvrdšie zaobchádzanie. Za veľmi prijateľnú cenu vám vedia pri rôznych príležitostiach sprostredkovať kvalitný zvuk, vďaka čomu si užijete príjemné chvíle s priateľmi, ale pokojne aj sami so sebou. Jedným z najdostupnejších produktov v ponuke je JBL GO 3. Po zľave ho kúpite mimoriadne lacno.

Toto šikovné zariadenie bolo vyrobené so zreteľom na to, že bude používané v exteriéri. Aj preto má veľmi odolnú konštrukciu, ktorá prežije tvrdšie zaobchádzanie, vrátane putka na zavesenie. Reproduktor je dokonca vodeodolný vďaka certifikácii IPX7, takže mu neublíži dážď, alebo nevinné vyšplechnutie z bazéna.

Čo sa týka ceny, výrobca ponúka svoj JBL GO 3 už sám o sebe veľmi lacno. V štandardnej ponuke ho zoženiete od 44,9 €, čo je veľmi prijateľná čiastka. Ak ale kliknete na tento odkaz, zariadenie získate od 37,50 €, vďaka čomu ešte nejaké to euro ušetríte. Za málo peňazí teda dostanete poriadnu porciu muziky.

JBL GO 3
Zdroj: JBL

Reproduktor je možné spárovať cez Bluetooth 5.1 s akýmkoľvek mobilným zariadením na vzdialenosť cca 10 metrov, alebo počítačom a následne sa môžete tešiť na zvuk s výkonom 4,2 W a frekvenčný rozsah od 110 Hz do 20000 Hz. Aj keď sa to možno nezdá, tento reproduktor zvládne rozozvučať väčšiu miestnosť.

Výdrž batérie je pri JBL GO 3 taktiež viac ako slušná. Na jedno nabitie zvládne hrať až 5 hodín.

JBL GO 3
Zdroj: JBL

A ak hľadáte niečo lacnejšie, JBL ponúka ešte jeden produkt, ktorý môže spĺňať vaše požiadavky. Ide o JBL GO Essential, ktorý výrobca predáva za 30 €, no vy ho môžete získať za cca 25 € po kliknutí na tento odkaz.

Počítať však musíte s tým, že toto zariadenie má o čosi menší výkon 3,1 W a tiež podporuje technológiu Bluetooth 4.2. Na druhej strane ale ponúka rovnakú certifikáciu IPX7 či výdrž batérie na úrovni až 5 hodín. Z nášho pohľadu sa ale určite viac oplatí JBL GO 3.

JBL GO Essential
Zdroj: JBL

Hľadáte nové Apple zariadenie? Skontrolujte náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple produkty. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  iOS 14 má oveľa lepšie prijímanie hovorov ako predchodcovia.
Môže ťa zaujímať
- Reklama -