Elon Musk sa pred pár dňami rozhodol uskutočniť obrovskú zmenu, ktorou šokoval celý svet. Twitter, ako jedna z najznámejších a najnavštevovanejších sociálnych sietí na svete oficiálne skončil. Musk ho kúpil minulý rok za 44 miliárd dolárov a teraz sa ho rozhodol premeniť na svoj nový projekt X. Vraj bude v mnohom lepší.

Všetko to začína masívnym rebrandingom, v rámci ktorého sa sociálna sieť dočkala úplne nového názvu, loga a dokonca aj domény X.com. A to, že Elon Musk myslí svoje konanie naozaj vážne potvrdzuje aj ďalšia zmena, ktorú ste v uplynulých dňoch, alebo hodinách mohli spozorovať aj na svojom iPhone. Twitter už totiž nie je Twitter.

V App Store sa na X premenovala aj samotná aplikácia sociálnej siete, pričom táto zmena je momentálne pozorovateľná napríklad aj vtedy, keď vám pípne notifikácia.

X
Zdroj: SvetApple

Podľa oficiálneho vyjadrenia sa uvedená zmena názvu či loga nedotkne len značky sociálnej siete. X bude samostatnou a hlavne revolučnou platformou, ktorá má zásadne ovplyvniť celý technologický priemysel.

Inšpiráciu bude čerpať z čínskej komunikačnej platformy WeChat, cez ktorú je možné komunikovať (text, zvuk, video), no rovnako si na nej viete nakúpiť alebo dokonca využívať bankové a finančné služby.

O tom, že sa aj Twitter, respektíve X bude uberať týmto smerom sa Musk zmienil už v minulosti.

Loopi banner reklama
REKLAMA

Dajte nám vedieť do komentára, čo si o tomto celom myslíte vy a či budete používať novú platformu s názvom X. Tešíme sa na všetky vaše postrehy a názory.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Dnes do vesmíru vyletí Tesla Roadster!
Môže ťa zaujímať
- Reklama -