Herná konzola PlayStation 5 je čoraz dostupnejšia. Kým takto pred rokom sa prakticky nedala kúpiť a ak ju mal niekto náhodou na sklade, pýtal si za ňu nehorázne peniaze, dnes sa jej predajcovia zbavujú v zľavách za fantastické ceny. Pokiaľ si chcete užiť kopec zábavy, túto ponuku na PS5 by ste si nemali nechať ujsť.

PlayStation 5 je vybavené brutálnym výkonom aj špičkovou grafikou, vďaka čomu si užijete tie najmodernejšie a najnáročnejšie herné tituly v tej najvyššej možnej kvalite. Táto herná konzola už samozrejme podporuje 4K hranie pri 120 FPS, vďaka čomu je všetko neuveriteľne plynulé a ostré.

PlayStation 5 sa zhruba pred rokom predávalo aj za 700 €, no dnes ho výrobca oficiálne ponuka od 549 €. Skvelou správou ale je, že dnes ho po kliknutí na tento odkaz kúpite od 476 €, vďaka čomu ušetríte viac, ako 70 €. A to by bola škoda nevyužiť.

PlayStation 5
Zdroj: YouTube / GameSpot / SpawnPoiint (úprava redakcie)

Herná konzola od spoločnosti Sony sa vyznačuje svojim typickým dizajnom a tiež prítomnosťou Blu-Ray mechaniky, ktorú nemusia zamestnávať iba hry, ale napríklad aj filmy v tej najvyššej kvalite. Rovnako tak nájdete v útrobách hardvéru aj veľmi rýchle, až 825 GB SSD úložisko, na ktoré si môžete ukladať súbory, aj hry stiahnuté cez internetový obchod PlayStation Store.

PlayStation 5 sa dá kúpiť dokonca ešte lacnejšie 

PlayStation 5 digital edition
Zdroj: Sony

A ak vám náhodou táto ponuka nestačí, máme pre vás skvelú správu. PlayStation 5 sa dá totiž kúpiť ešte lacnejšie, pričom ušetriť môžete naozaj výrazne. Uskromniť sa však budete musieť s verziou bez spomínanej Blu-Ray mechaniky, ktorú výrobca označuje, ako „digitálnu“.

Takéto PS5 sa štandardne predáva od 499 €, no po kliknutí na tento odkaz ho získate od 409 €. To je úspora na úrovni ďalší, takmer 70 € oproti klasickej verzii s mechanikou. Niekomu to môže dávať zmysel, no treba myslieť na to, že hry do PlayStation 5 budete musieť nakupovať výhradne cez PlayStation Store. Rozhodnutie, ale nechávame na vás.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Apple to poriadne prestrelilo. Slovenské ceny za nový základný iPad 10 sú doslova šialené
Môže ťa zaujímať
- Reklama -