Keď spoločnosť Apple vstupovala do segmentu bezdrôtových slúchadiel, všetci ostatní sa jej smiali, že v ňom so svojimi AirPods nemá šancu uspieť. Dnes, po ôsmych rokoch ide o najväčšieho výrobcu týchto zariadení na svete a zrejme to nebude náhoda. Firma vyrába viacero modelov slúchadiel, medzi ktorými sú veľmi obľúbené AirPods 3. Ide o zlatú strednú cestu, ktorú teraz môžete kúpiť v zľave. Pre toto sa oplatí.

Už pri prvom pohľade na AirPods 3. generácie zistíte, že Apple pri ich návrhu vychádzalo z AirPods Pro. Lacnejšie slúchadlá síce nemajú silikónové štuple, no tie nemusia vyhovovať každému. Navyše ich tvar je navrhnutý tak, aby sedel pohodlne každému používateľovi v uchu a to je mimoriadne dôležité. AirPods 3 môžete nosiť aj niekoľko hodín v kuse a nebudú vás tlačiť. To je ich obrovská výhoda. Taktiež ponúkajú perfektný zvuk, jednoduché ovládania a dokonalú kompatibilitu s ostatnými Apple zariadeniami.

AirPods 3. generácie sa štandardne predávajú za 199 € a sú postavené priamo uprostred ponuky, medzi o 100 € drahšími AirPods Pro 2 a o 40 € lacnejšími AirPods 2. Dobrou správou ale je, že ich po kliknutí na tento odkaz môžete kúpiť už od 168 €, vďaka čomu ušetríte veľmi príjemných 30 €. Dostanete pri tom zariadenie, ktoré je veľmi osobné a budete s ním tráviť celé hodiny počas každého jedného dňa. AirPods 3 sú navrhnuté tak, aby vám verne slúžili niekoľko dlhých rokov.

Čo dokážu AirPods 3? 

Zdroj: Unsplash / Thai Nguyen / Alireza Khoddam (úprava redakcie)

Medzi hlavné výhody AirPods 3 patrí prítomnosť adaptívneho ekvalizéra, vďaka ktorému si užijete svoje obľúbené skladby v tej najvyššej možnej kvalite. Slúchadlá tiež dokážu aktívne vylepšovať kvalitu Face Time hovorov (konkrétne vášho hlasu) a neublíži im ani trochu vody, prípadne vášho potu popri športovaní. Zabezpečuje to odolnosť v rámci normy IPX4.

Dôležité je tiež to, koľko AirPods 3 vydržia na jedno nabitie. Zariadenie zvládne fungovať celkovo až 30 hodín, pričom samotné slúchadlá vydržia 6 hodín prehrávania, kým ich budete musieť opäť dobíjať v nabíjacom puzdre. Ide o skvelú hodnotu, ktorú oceníte v práci, ale napríklad aj počas cestovania. Výhodou je tiež funkcia rýchleho nabíjania. Ak sa vám náhodou slúchadlá vybijú, stačí ich dať na 5 minút do krabičky a hudbu budete môcť počúvať ďalšiu hodinu!

AirPods 3
Zdroj: YouTube / lukasfronk / Unsplash / Vựa Táo (úprava redakcie)

AirPods 3 sú teda mimoriadne univerzálne zariadenie, ktoré vám bude verne slúžiť v rôznych situáciách a vy ho budete milovať. Len pre rýchle porovnanie, staršie AirPods 2, ktoré spoločnosť Apple predstavila ešte v roku 2019 ponúkajú v rámci nabíjacieho puzdra iba 24 hodín na jedno nabitie a samotné slúchadlá potom 5 hodín na jedno nabitie.

Prečítajte si tiež  Ubytovací portál Hauzi ako prvý používa appku, kde si ľahko vyberiete ubytovanie pre Vašu dovolenku na Slovensku!

Nemáte tu ale vodeodolnosť, spoliehate sa na starší dizajn a celkovo ide o produkt, ktorý nie je pre mnohých ľudí už príliš atraktívny. Napriek tomu ho po všetkých zľavách dokážete získať v rámci najvýhodnejšej ponuky po kliknutí na tento odkaz od 120 €. To je za takto starý hardvér skutočne dosť a preto by ste mali radšej zvážiť kúpu AirPods 3, ktoré sú len o pár desiatok eur drahšie. Rozhodnutie, ale nechávame na vás.

AirPods cena
Zdroj: Unsplash / Daniel Korpai / Khoa Nguyen (úprava redakcie)

A ak si slúchadla kúpite a budete hľadať kvalitné a odolné silikónové puzdro, na Loopi.sk ich máme pre AirPods 3 aj AirPods 2 za fantastickú cenu. Rovnako potešíme aj majiteľov AirPods Pro 1. generácie.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Môže ťa zaujímať
- Reklama -