Nebudeme si klamať, hra GTA 6 patrí medzi najočakávanejšie tituly za posledné roky. Fanúšikovia série z celého sveta netrpezlivo čakajú, kým vývojári zo štúdia Rockstar Games odhalia oficiálny dátum začiatku predaja ďalšieho dielu Grand Theft Auto. A o tom, že už je to viacmenej za rohom, nám teraz viac prezradil známy leaker.

Konkrétne Chris Marx zverejnil na sociálnej sieti X svoju predikciu, v ktorej naznačuje, že Grand Theft Auto VI sa po prvýkrát oficiálne ukáže už o niekoľko týždňov. Aj keď ide o prísne tajné informácie, existuje možnosť, že sa ku ním leakeri môžu dostať. Na projekte GTA 6 predsa pracujú desiatky, či možno stovky pracovníkov a tak sa nedá zaručiť, že nikto nič nikomu nepovie. No a aký to má byť vlastne dátum? Budete prekvapení.

Chris Marx vo svojom príspevku tvrdí, že GTA 6 bude oficiálne odhalené už 26. októbra 2023, čo znamená, že nás od hry v tomto momente delí menej, ako mesiac. To, či sa jeho slová stanú realitou tak uvidíme za niekoľko týždňov.

Kedy si budeme môcť zahrať GTA 6

Muž kráčajúci k autám v hre GTA 5, ktorá vylepšenú nextgen grafiku
Zdroj: EarlyGame

A aj keď tejto správe nemusíte dôverovať, netreba zabúdať, že vývojári GTA 6 budú musieť svoj projekt skutočne odhaliť už v dohľadnej dobe.

Dlhodobo sa hovorí o tom, že titul by mal vstúpiť do predaja na prelome rokov 2024 až 2025 a od prvého oficiálneho predstavenia v rámci traileru to môže ešte aspoň jeden, jeden a pol roka trvať.

Presne tak to bolo aj pri súčasnom GTA 5. Hra sa ukázala v novembri 2011 a do predaja vstúpila až v septembri 2013. Aj keď sa nám GTA 6 ukáže už v najbližších mesiacoch, stále to znamená, že kým sa dostane na naše herné konzoly alebo počítače, ešte to peknú chvíľu potrvá.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  18 ročný hacker dostal doživotie za únik videí z GTA 6
Môže ťa zaujímať
- Reklama -