Pokiaľ sa radíte medzi milovníkov hudby a tóny svojich obľúbených skladieb si chcete užívať v čo možno najvyššej kvalite, nič lepšie ako Sony WH-1000XM5 si zrejme ani nemôžete kúpiť. Ide o slúchadlá so špičkovým prehrávaním, mnohými funkciami vrátane ANC a dlhou výdržou batérie. Teraz ich navyše kúpite v zľave za veľmi výhodnú cenu.

Sony WH-1000XM5 disponujú 30 mm meničmi, ktoré podporujú prehrávanie Hi-Res audia. Samozrejmosťou je tiež prítomnosť aktívneho potláčania okolitých zvukov (ANC), vďaka čomu vás nebude nikto ani nič rušiť. Sony WH-1000XM5 disponujú aj špeciálnym čipom QN1 a umelou inteligenciou, ktorá dokáže všetky okolité ruchy ešte viac potlačiť. O pripojenie sa potom stará Bluetooth 5.2 a slúchadlá majú dokonca aj NFC, ktoré slúži na rýchlejšie párovanie.

No a cena? Výrobca si za Sony WH-1000XM5 štandardne pýta 399 €, no vzhľadom na to, čo všetko tieto slúchadlá ponúkajú to ani nemôžeme brať negatívne. Oveľa pozitívnejšie však je, že po kliknutí na tento odkaz ich kúpite už za 309 €, čo je ponuka, ktorá je veľmi vzácna a nemali by ste ju odmietať. Také AirPods Max kúpite o cca 200 € drahšie a zďaleka nebudú tak dobre vybavené, ako Sony WH-1000XM5. Aby sme však boli fér, určite si budú lepšie rozumieť s Apple „ekosystémom“.

Sony WH-1000XM5
Zdroj: YouTUbe / Karl Conrad

Okrem vyššie uvedeného vám Sony WH-1000XM5 dobre poslúžia aj pri telefonovaní. Majú až štyri vstavané mikrofóny a podporujú funkcie HD Voice a Echo Cancellation.

Prvotriedna je tiež výdrž batérie, ktorá dosahuje až 40 hodín na jedno nabitie s vypnutým ANC a naopak 30 hodín, ak si aktívne potláčanie okolitých zvukov zapnete.

Na nabíjanie slúži USB-C konektor a keď svoje Sony WH-1000XM5 zapojíte do elektriky, už za 3 minúty budú mať vďaka podpore rýchleho nabíjania dostatok energie na to, aby hrali ďalšie 3 hodiny!

Predošlý model Sony WH-1000XM4 sa oplatí ešte viac 

Sony WH-1000XM4
Zdroj: YouTube / SoulOfTech (úprava redakcie)

Ak chcete špičkové slúchadlá no Sony WH-1000XM5 sú pre vás príliš drahé, existuje ešte jedna možnosť od rovnakého výrobcu. Sony WH-1000XM4 kúpite lacnejšie a neukrátite sa až o toľko zásadných funkcií. Áno, je tu o čosi slabšie ANC no prehrávanie zvuku je stále výborné a podobná je tiež výdrž batérie na jedno nabitie. Aká je však cena?

Tak ako Sony WH-1000XM5 sa aj Sony WH-1000XM4 predávali v čase uvedenia na trh za 399 €. Keďže však už dnes nejde o žiadnu novinku, po kliknutí na tento odkaz kúpite tieto slúchadlá za príjemných 260 €. Ušetríte teda ďalších skoro 50 € a získate zariadenie, ktoré vám bude robiť radosť s vysokou kvalitou prehrávania ešte niekoľko dlhých rokov. Rozhodnúť sa, ale musíte samozrejme sami.

Prečítajte si tiež  AKTUALIZOVANÉ: iPhone 14 Pro / 14 Pro Max sú opäť skladom. Máte pár hodín, kým sa zas vypredajú

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Môže ťa zaujímať
- Reklama -